Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV Branchewinnaar 2016

Ervaringen
Bianca Opschoor

23 augustus 2016

Wij hebben onlangs 5 kozijnen laten vervangen door i-kozijn. We hebben eerst een offerte laten maken via internet. Toen is er iemand komen meten en zijn we ook naar de winkel gereden om even informatie te krijgen en wat producten te bekijken. Toen de definitieve offerte getekend. Er bleek later nog een raam bij te kunnen. Dit kon zonder problemen! Tijdens de kozijnen plaatsen bleek er een monteur ziek dus Andre is alleen geweest. Een hele harder werker met kennis van zaken! Het zat ook niet mee. Oude kozijnen gingen er niet makkelijk uit... het oude zolderkozijn bleek helemaal niet vast te zitten bovenin dus daar heeft Andre een hele constructie voor bedacht! Lood onder de oude ramen bleek lek te zijn...dus Andre heeft het daardoor niet in de 3 dagen die er voor stonden niet afgekregen. Ze zijn zaterdag de hele dag teruggekomen met zijn twee├źn om het af te maken. Ze hebben keihard gewerkt en we zijn heel tevreden over het resultaat. We zijn ook erg blij met de afwerking! Door de vakantietijd verliep de communicatie iets minder maar dat heeft i- kozijn heel goed opgepakt en opgelost. We moeten nog meer kozijnen laten vervangen en daarvoor gaan we tegen de tijd dat de spaarpot weer is aan gevuld
Da`s Mooij

23 augustus 2016

Alles was op tijd volgens de email kozijnen zagen er goed uit.
Waren simpel te plaatsen klant is zeer tevreden.
Jos Weber

23 augustus 2016

Zag er behoorlijk tegenop maar in 4 dagen het hele huis vervangen door kunstof kozijnen en openslaande deuren naar de tuin. Vaklui die het hebben geïnstalleerd en natuurlijk ook een prachtig product. Ziet/voelt er zwaar en degelijk uit. Krijgen veel complimenten uit de buurt.
A van Hell

22 augustus 2016

boven zijn de ramen vervangen.
dit is zeer vakkundig gedaan.
de monteurs werkte heel netjes en alles is van het begin tot het eind goed verlopen.
wij zijn zeer tevreden en kunnen u I-kozijn aan bevelen.
Welvaart

29 juli 2016

Super mooi gezet en mooi afgewerkt werken netjes ben er super blij mee dankjewel
Pieke & Anke

26 juli 2016

Gister is het houten kozijn van onze dakkapel vervangen voor kunststof. Wat een vakwerk. Het gehele proces (van offerte via de website tot afwerking en financiele afwikkeling) is soepel en netjes verlopen. Top bedrijf!
B. Wansink

14 juli 2016

De gehele achterkant (3 hoog) alle kozijnen laten vervangen waarvan beneden een schuifpui.
Keuze voor I-Kozijn was de prima prijs/kwaliteitverhouding. Dit tezamen met een goede en snelle service. Prima!!
Peter

01 juli 2016

Levering kozijnen
Prima gegaan gewoon alle kozijnen besteld via de mail de verkoper wist wat ik wilde en stuurde de offerte op alles netjes in orde en de bezorging ook goed.
Met andere worden gewoon een prima bedrijf
Frank Visschers

23 juni 2016

Beneden verdieping en eerste verdieping overal dubbel glas laten plaatsen na bezoek te hebben gebracht aan de showroom waren we overtuigd van de kwaliteit van kozijn.
Prima offerte! alles ingemeten en de kozijnen zijn keurig geplaatst. Even wat discussie gehad maar dit is perfect opgelost! Zeker een goed adres voor je nieuwe kozijnen!
Groet Katja en Frank
Jakob Melessen

21 juni 2016

De kunstofkozijnen en de deur zijn uitstekend geplaatst.
De oude kozijnen zijn netjes verwijderd zodat ik er nog iemand blij mee heb gemaakt. Heel netjes en precies afgewerkt. Complimenten voor beide monteurs.