Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen




Nathalie Tiebosch

21 februari 2017

Wij zeer tevreden over onze nieuwe kozijnen. Goede service.
stefan

20 februari 2017

goed bedrijf neemt snel contact op ben super tevreden
Marco

19 februari 2017

Meerdere offertes laten maken en de goedkoopste was I-kozijn... Hierdoor wat terughoudend in het begin er is immers veel troep te koop in deze branche... Echter na wat inlezen toch eens een afspraak in de showroom gemaakt en de offerte die daar uitkwam even op ons in laten werken.
Vervolgens de offertes vergelijken en nog eens uitspitten... na nog een bezoek in de showroom uiteindelijk het licht op groen om het uit te laten voeren door I-kozijn... Inmiddels is alles geplaatst (door 2 poolse top monteurs Andre en Kristoff) Het geheel is ons zeer goed bevallen van bezoek aan de showroom tot het inmeten en de montage als de administratie is goed gegaan alles klopte volgens offerte geen restpunten zeer correct gewerkt door de monteurs rommel werd iedere dag opgeruimd monteurs werkte hard en keurig. Kortom terugkijkend op deze ervaring zou ik het aan allen die het willen horen aanraden!
Wij hebben 5 kozijnen en een schuifpui laten plaatsen deze zijn van het VEKA kunststof profiel de kwaliteit ligt op een hoog niveau en ziet er goed uit... Check andere aanbieders maar eens dan kom je in 99% duurder uit of heb je een minder goed product.

Kortom een tevreden consument...
R.rolloos

19 februari 2017

Uitstekende ervaring van offerte tot afronding installatie zonder opleverpunten.
Fam van der Zeeuw

14 februari 2017

Prima werk afgeleverd snel en vakkundig een aanrader
de jong

05 februari 2017

kozijnen voor de zekerheid laten inmeten keurig op tijd geleverd en het zelf plaatsen ging zonder problemen.
De ontbrekende schroeven kwamen ze nog dezelfde dag bezorgen. Prima service en goed overleg/advies
John Bond

27 januari 2017

Mooie producten tegen een scherpe prijs. Zeer goed en vriendelijk geholpen in de showroom en door de inmeter bij ons thuis. De montage verliep voorspoedig en volgens de planning. Hard werkende monteurs die de boel perfect hebben afgewerkt. De door mij zelf af te voeren afval werd door de mannen zo klein mogelijk gemaakt en netjes in de tuin opgestapeld.
Enige minpunt was de benadering m.b.t. de betalingen. De betalingsafspraken zijn strak maar daar heb ik niet zo veel moeite mee. 80% moest betaald worden na aanvang van de montage. De monteurs kwamen om 10.30 en om 13.20 werd er gebeld door kantoor dat het geld niet ontvangen was en dan gelijk met de dreiging om de monteurs onmiddelijk terug te trekken. Erg jammer want voor de rest ben ik zeer tevreden over I Kozijn hun producten en medewerkers.
Said

24 januari 2017

Alles was netjes en perfect gemonteerd
Gasman

20 januari 2017

Wij hebben 4 kozijnen geleverd gekregen je wordt zeer goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Erg tevreden over I-Kozijn ik zal het zeker aanbevelen.
De service is erg goed.
Met vriendelijke groet
Familie Gasman te Hilversum
Joost

03 januari 2017

Afgelopen week in de kerstvakantie een kozijntje opgehaald op afspraak. Goede service. Kozijn was keurig op tijd klaar en netjes op maat. Prima afwerking en mooi eindresultaat.