Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Kunststof schuifpui biedt erg veel gemak

Met een mooie grote kunststof schuifpui krijgt u veel licht in huis. De kunststof schuifpui is erg duurzaam en onderhoudsvrij. Het kunststof is slijtvast en wordt niet aangetast door weer en wind. Door de verschillende kamers in het materiaal werkt kunststof isolerend. U verliest minder warmte met een kunststof schuifpui. Daarnaast hebben inbrekers weinig kans tegen een kunststof schuifpui. Het materiaal is erg sterk en laat zich niet makkelijk openbreken door het dievengilde.

Kunststof schuifpui ook met houtnerfstructuur

Veel mensen zien op tegen kunststof omdat het er onnatuurlijk uit zou zijn. Niets is echter minder waar. Tegenwoordig worden kunststof schuifpuien ook geleverd in kleur of met een houtnerfstructuur (dit geldt niet voor alle maatvoeringen). Uw schuifpui ziet er dan uit alsof hij van hout is. U heeft nog steeds de voordelen van het kunststof.

Geen onderhoud nodig

Het kunststof van de kunststof schuifpui is onderhoudsvrij. Het Nederlandse weer beïnvloedt de staat van uw kunststof schuifpui niet. Met een vochtig doekje maakt u de schuifpui snel schoon. Ook is het kunststof slijtvast. Het open- en dichtschuiven van de schuifpui beschadigt het kunststof of de kleur niet. Schilderen of bewerken is dan ook niet nodig.

Isolerende werking van het kunststof

In het kunststof van de schuifpui zijn diverse kamers aangebracht. Deze kamers zorgen voor de juiste vochthuishouding en de afvoer van vocht. Daarnaast werken ze isolerend. Ze houden de kou buiten en de warmte binnen. U verliest minder warmte door de kozijnen en deur van uw kunststof schuifpui. Zo bespaart u ook op uw energieverbruik.