Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
m de Man

18 april 2017

Uw kozijn zag er degelijk uit. Alles klopte.
m.schuit

13 april 2017

uitstekend!
alles volgens afspraak verlopen.
M. bliek

31 maart 2017

Gisteren zijn bij ons de kozijnen opgeleverd.We hebben zowel de voorkant als achterkant laten vervangen.
Graag willen we jullie bedanken voor de probleemloze bestelling en montage.
Het ziet er prachtig uit en we zijn erg tevreden over zowel het advies de levering als de montage door de uitstekende vakmensen.
Heel erg bedankt en veel succes verder!
herman

28 maart 2017

goede ervaring en een correcte behandeling ook de hulp bij het laden van 2 dakkapel kozijnen is prima gegaan. fijne meedenkende mensen
A.W. ten Wolde

27 maart 2017

Kozijn met kantel/kiepraam besteld via internet. Werd prima afgehandeld. Vragen en kleine aanpassingen werden goed begrepen. Merkt dat te maken hebt met kundige mensen. Montage vlot en netjes gedaan door 2 aardige vaklui. Ben erg tevreden.
Rob van Riemsdijk

24 maart 2017

Prima werk geleverd voor een hefschuifpui. Professionele vaklui in dienst die precies te werk gingen en het geheel straalt kwaliteit uit. Smetje dat de projectbegeleider zijn interne problemen bij mij neerlegde daar wil je als klant niet mee gemoeid zijn.
Leenknecht

23 maart 2017

Vriendelijk en meedenkend onthaal in de showroom en snelle correcte levering met een duidelijke uitleg bij leveren.
J.C.Crum

17 maart 2017

We halen al drie jaar kozijnen met dubbelglas bij i-kozijn. Fijne website die je gelijk de prijs geeft ipv een offerte die je aan moet vragen. Daarbij gunstige prijs en goede klantvriendelijkheid.
Saskia van doornik

14 maart 2017

Paar jaar geleden voorzijde en zijkant woning voorzien van kunststof kozijnen nu was de voordeur aan de beurt. Super netjes geholpen en top geplaatst. Geniet nu elke dag. Bedankt en ga zo Door.
Pinas R.E.

08 maart 2017

Al enige tijd klant d.w.z. nieuwe kunststof voordeur nadien kunststof achterdeur en gisteren kunststof kozijn gemonteerd dit is allemaal uitstekend gedaan mede door het monteurs team van i-kozijn. Ga zo door uitstekend.