Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen




Kevin Henschen

26 april 2018

Prijs goed kwaliteit goed montage goed levering keurig en op tijd.

Al met al zeer tevreden!
Jacqueline

14 april 2018

Kwaliteit van de Kozijnen zijn goed. De service van de mannen die de Kozijnen geplaatst hebben. Werken snel en netjes. Men had 3 dagen ingepland waren al in twee dagen klaar. Alles keurig opgeruimd.
We zijn er erg tevreden mee. Wanneer we de beneden verdieping gaan doen zal dit ook I-Kozijn worden.
Emily

03 april 2018

Goede service goede kwaliteit. Vrijwel alles is geleverd volgens afspraak alleen nog een paar Keralit onderdelen moesten nagestuurd worden. Als ik nog meer ramen ga vervangen dan kijk ik zeker als eerste bij iKozijn!
Aannemersbedrijf leusink

28 maart 2018

De kwaliteit van de kozijn is goed. Ondanks dat we ruim op tijd de laatste betaling voldaan hadden werden we bij levering nog een keer gesommeerd om de laatste betaling te doen. Dit gebeurde niet erg klant vriendelijk.
Ik had voor het gemak ook een stelkozijn besteld dit bleek uiteindelijk een stapel laten te zijn om een kozijn van te maken

Reactie i-Kozijn;

Fijn dat u tevreden bent met de kwaliteit van de kozijnen, we kunnen ons echter niet geheel vinden in uw lezing van de klantonvriendelijke bejegening, de betaling was uiteraard tijdig voldaan, wellicht betrof het een miscommunicatie tussen de chauffeur en administratie, onze excuses voor dat misverstand. De stelkozijnen zijn van watervast verlijmd multiplex zoals omschreven in de webshop:

https://www.i-kozijn.nl/webshop/montage/i-kozijn-stelkozijn-15x50x2440
Michael van Dorst

23 maart 2018

Vriendelijk goede service en goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.
Inge

21 maart 2018


Ikozijn heeft sowiezo de beste prijs die ik kon vinden. Maar de prijs kwaliteit was super.

De samenwerking met I kozijn was van het begin tot het einde heel fijn.
De online informatie is goed en realistisch.
In de showroom bij de inmeting bij het plannen van de plaatsing en bij de plaatsing zelf en de afhandeling daarna heb ik stuk voor stuk met meedenkende meewerkende en professionele mensen te maken gehad van i Kozijn.
Een prettige ervaring dus zeker een aanrader.
Shirley

21 maart 2018

Pas geleden de voordeur bergingdeur en berging voorzien van keraliet. Het ziet er supermooi uit. Helaas door een fout van onze kant ipv mat glas helder glas in de deuren gekregen. Maar dat was onze eigen schuld we hadden niet goed de offerte doorgelezen. Verder is het een eyecatcher in de straat. Ook de monteurs waren vriendelijk en hebben mooi werk geleverd.
els blokvoort

18 maart 2018

ben super blij met me nieuwe kozijnen
zeker een aanrader !!

i-kozijn is het goedkoopste vergeleken met andere offerte's van andere bedrijven
Jim & Menta

17 maart 2018

Na een eerdere positieve ervaring nu de rest van het huis laten voorzien van kunststof kozijnen. Best een forse financiƫle investering. Daarom ook de offerte vergeleken met andere bedrijven (concurenten). I-kozijn kwam er als goedkoopste uit. Ook waren we niet heel besluitvaardig over wat we nu precies wilden en op welke termijn. Meerdere offertes gekregen en tot twee keer toe iemand thuis gehad om in te meten en advies. Assl met al de knoop doorgehakt en begin maart kwamen twee mensen de kozijnen plaatsen. Zij zijn 3.5 dagen bezig geweest maar het resultaat is prachtig. Vaklui harde werkers en heel erg klantgericht. Niets dan lof en ik zou I-kozijn zeker aanraden!
Pieters

16 maart 2018

Mooie kunstof kozijnen besteld tegen zeer scherpe prijzen en snel geleverd. Ze zijn vakkundig gemonteerd door 2 vriendelijke monteurs en de rommel in huis werd zelfs opgestofzuigd!!! We zijn zeer tevreden over de service