Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Jos Ardts

04 december 2017

In juli dit jaar heeft mijn zoon een renovatie woning gekocht waarvan een viertal kozijnen vervangen moesten worden. Na het vergelijken van drie offertes van verschillen firma's sprong I-Kozijn eruit met de beste prijs/prestatieverhouding.
Vorige maand zijn de oude houten kozijnen vervangen door kunststof van I-Kozijn. Twee kozijnen met triple glas en de andere twee met HR+++. Eén kozijn met triple glas afmeting ca. 4x2 meter moest met een glaskraan worden gemonteerd. De monteurs zijn vakbekwaam en leveren goed werk af. Achteraf konstateerden wij een kleine beschadiging op 'n glaslat. Later is die zonder problemen verholpen. Echt top service!
D bielsma

04 december 2017

Super bedrijf altijd goed geholpen
D bielsma

04 december 2017

Super bedrijf altijd goed geholpen
C. Janssen

01 december 2017

Heel erg te spreken over i-kozijn. Afspraak was super snel gemaakt en het resultaat is dik in orde. Schilders hadden per ongeluk een ruitje bij de onderbuurvrouw kapot gemaakt maar dit is ook weer netjes opgelost. Aanrader!
hl debruijn

23 november 2017

goed bedrijf dit was tweede keer eerst beneden nu boven als het niet goed was geweest was ik zeker niet terug gegaan!
p. Rhijnsburger

13 november 2017

vanaf eerste contact offerte inmeten en plaatsen is alles goed geregeld.
afspraken worden nagekomen en de oplevering wordt perfect afgehandeld.
daarnaast een goede prijs/kwaliteits verhouding (zeker in vergelijking tot andere aanbieders.
marjon dijkstra

12 november 2017

de afspraken worden netjes in overleg in gepland en nagekomen. de installateurs waren vriendelijke en hebben keurig werk afgeleverd zoals van te voren afgesproken. Ik ben zeer tevreden
Esther

10 november 2017

Heel tevreden over mijn kozijnen. Monteurs werken vlot netjes en nauwkeurig. I-Kozijn luistert goed naar je wensen. Kortom een echte aanrader!
Wim

09 november 2017

Goed bedrijf die alle tijd voor je neemt om alle mogelijkheden te bespreken. Komen gemaakte afspraken na en de kozijnen zitten er netjes in.
Marijke Stolk

03 november 2017

Vorige week al mijn raamkozijnen en vensterbanken laten vervangen door I-Kozijn. Nu heb ik de mooiste kozijnen van de hele straat. Offertetraject vlot verlopen en na bezoek aan de showroom overtuigd: goede kwaliteit scherpe prijs. De monteurs waren vriendelijk werkten vlot en lieten elke dag alles netjes aangeveegd en opgeruimd achter. Alles is mooi afgewerkt en binnen de afgesproken tijd opgeleverd. Prima ik ben heel tevreden.