Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen




Jakobsen

01 februari 2024

Vorige week zijn bij ons nieuwe kunststof kozijnen geplaatst.
Dit werd gedaan door de twee Poolse broers Krysztof en Andrzej wat een topmonteurs zijn dit. Alles gebeurt in overleg en wat een mooi eindresultaat zetten ze neer.
Eind van de dag is alle rommel netjes opgeruimd. Zodat je na afloop alleen nog maar het neerdwarrelende stof op je meubels hoeft weg te halen.
Wij zijn super blij dat we voor I-Kozijn hebben gekozen en raden dit dan ook aan een ieder die bij ons komt kijken aan.
Met dank aan het hele I-Kozijn Team
Menno

28 januari 2024

Aanrader! Frisse en duidelijke website leuke communicatie prachtig product voor een goede prijs en ook nog snel geleverd!

Reactie i-Kozijn;

Beste Menno,

Hartelijk dank voor de positieve input en goed te lezen dat wij er weer een prachtig product hebben geleverd!!
Marjo Kuijk

11 januari 2024

Wij zijn blij met de nieuwe kozijnen. In totaal hebben we nu 6 mooie kunststof kozijnen geplaatst door twee vriendelijke Poolse mannen die hun vak goed verstaan! Dank!

Reactie i-Kozijn;
Geachte mevrouw Kuijk,

Hartelijk dank voor uw positieve input. Wij zullen dit uiteraard overbrengen op de monteurs.
Esther van West

11 januari 2024

Voor de 2e keer een fijne ervaring met I-Kozijn van communicatie tot afspraken nakomen en een mooi product.

Reactie i-Kozijn;

Geachte mevrouw Van West,

Wat goed om te lezen dat ook de 2de keer een fijne ervaring heeft opgeleverd. Hier doen wij het voor!!

Dank voor de complimenten
Rob

21 december 2023

Binnen 2 dagen kozijnen vakkundig geplaatst
R. Verloop

21 december 2023

Vanaf het eerste moment goed contact. Meedenkend en een scherpe prijs. Op kantoor alles vast gelegd en een afspraak gemaakt voor het inmeten. Ook hier een meedenkend persoon. Kleur aan de binnenzijde van de kozijnen en deur kwamen niet overeen met de kleuren van binnenzijde van de woning. Uiteindelijk een passend kleur gekozen voor aan de binnenzijde van de kozijnen en deur.
Top
Op de afgesproken datum komen 2 personen de kozijnen ramen en deur plaatsen. Elke morgen stipt op tijd. De personen werken zeer netje. Elke dag na montage wordt keurig de rommel door de heren opgeruimd. I-Kozijn is een aanrader.
H san a ong

20 december 2023

Alles volgens afspraak gedaan ben zeer te vreden van begin tot eind.
Ed Boeve

19 december 2023

Ik ben zeer tevreden over i-kozijn.
Werkelijk alles is goed gegaan.
Complimenten voor de deskundigheid van de persoon die kwam inmeten.
Ook ben ik zeer tevreden over de twee broers die de montage hebben uitgevoerd.
Verder complimenten voor de communicatie tijdens het gehele proces vanaf offerte tot afleveren kozijnen en deuren en oplevering.
Robert Salomonson

18 december 2023

Het plaatsen van de deur is prima gegaan. Echter de communicatie over mijn schade niet. Is nu afgehandeld maar toch met een beetje nare bijsmaak.
Henk Pimentel

18 december 2023

Zeer goede service en perfecte levering en montage.
De monteurs werken heel erg netjes.
Wij zijn 100% tevreden met het eindresultaat.