Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

De kunststof kozijnen en glas leverancier van Nederland

Over ons i-Kozijn is dé specialist van kunststof kozijnen, ramen, deuren, tuindeuren en schuifpuien.

Onze verkoop-adviseurs zijn zowel onze producten als de montage hiervan geheel eigen en zijn hierdoor in staat, u volledig en juist te adviseren. Wij werken onderling nauw samen met als enig doel een goed product af te leveren dat naar tevredenheid wordt opgeleverd, zonder u met onnodig hoge kosten te belasten.

Wij doen dit werk met liefde voor het vak en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Uw wensen worden onze zorg.

Met vriendelijke groet,
Het i-Kozijn Team

KWALITEIT

i-Kozijn heeft zich gespecialiseerd in de moderne grondstof pvc die zowel in economisch als ook ecologisch opzicht voordelen biedt. Zo heeft pvc een extreem hoge levensduur vanwege zijn extreme bestendigheid tegen weersomstandigheden en veroudering.

Kosten voor opnieuw schilderen zijn er niet, want het oppervlak is langdurig onderhoudsvrij. En dat bij uitstekende stevigheids- en isolatiewaarden. Ook het milieu profiteert van het materiaal pvc: Milieu sparende concepten zijn een vast onderdeel van de ondernemingsfilosofie van i-Kozijn, van productie t/m recycling.

BETAALBAAR

Door productie en montage onder toezicht van i-Kozijn uit te voeren, kunnen wij u kozijnen leveren die enerzijds voldoen aan alle technische eisen die worden gesteld in het Nederlandse bouwbesluit en anderzijds toch voordelig zijn.