Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
B.Abrahamse

29 november 2016


I-Kozijn is een bedrijf met een zeer goede service! De kozijnen en ramen zijn van topkwaliteit. Onze nieuwe kozijnen en ramen zijn vakkundig geplaatst. Een echte aanrader!
Danique

28 november 2016

Mijn ervaring met i kozijn zijn zeer goed. Bestellen ging makkelijk. Volgende dag gebeld om na te kijken of het allemaal klopt. Netjes op tijd klaar en goed geholpen met ophalen.
van der Valk

25 november 2016

I-Kozijn is een fantastisch bedrijf met een geweldige service! De kozijnen en ramen zijn van topkwaliteit. Onze nieuwe kozijnen en ramen zijn daarnaast vakkundig en enorm snel geplaatst. Twijfelen is niet nodig een echte aanrader!
F Vicario

16 november 2016

I-kozijn levert topproducten en de montage daarvan gebeurt door topmonteurs.
Zeer tevreden over mooie binnenafwerking.
van Tienen

15 november 2016

Gisteren en vandaag zijn er 3 ramen op de eerste verdieping vervangen door kunststofkozijnen. Bijzonder goed te spreken over de kwaliteit van het werk en bijzonder sympatiek. Een voorbeeld voor velen. Ziet er allemaal zeer netjes uit.
Veronique vd Wilk

13 november 2016

Alles mooi en netjes geplaatst. Ondanks tegenslagen alles goed opgelost. WIJ zijn er erg blij mee.Dank aan Joshua en Robbie zij werken nauwkeurig en netjes
Ank Rodenburg

13 november 2016

Alles prima verlopen snel en nauwkeurig GEWERKT.
Alleen maar positieve reacties van buurtbewoners wellicht komen daar reacties van.
Prima werk geleverd Door Ronnie Joshua en Remie
Veronique vd Wilk

11 november 2016

Wij zijn uiterst tevreden over de geleverde en geplaatste kozijnen. Vanaf t 1 ste contact t/m de plaatsing liep alles netjes volgens planning.
De heren Ronnie en Joshua hebben alles prima gemonteerd en netjes gewerkt.Grote klasse ik beveel dan ook t bedrijf I-kozijn aan.
A. van de Kamp

10 november 2016

Goed geholpen met bestellen levering volgens leverdatum goed geholpen tijdens ophalen. i kozijn bedankt
wm dekker

08 november 2016

Prima bedrijf. stelt de goede vragen tijdens het orderproces. Steve weet waarover hij praat. Prima leveringsservice. Mooi kozijn voor een goede prijs. i-kozijn is wat mij betreft een aanrade.r