Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen




Louis

11 februari 2021


Prachtig nieuw raamkozijn. Kom er nog even niet aan want te druk met andere werkzaamheden.
Kamer staat leeg want er moet nieuwe vloerbedekking in komen omdat het oude kozijn lekte. Als dat allemaal klaar is dan ga ik genieten.
Over de monteurs niets dan lof.
Aardige mensen die hun vak verstaan.
Ronald

11 februari 2021

Prima ervaringen zowel in het voortraject als bij de plaatsing. Goede en deskundige advisering waarbij de verschillende alternatieven goed bespreekbaar waren en een netjes uitgevoerde plaatsing.
Fred

01 februari 2021

Goed en slecht; aantal sterren kan nog wijzigen want het geheel is nog niet af!

Goed: prettig contact vakkundige indruk. Misverstand aangaande de binnenafwerking (de 90 mm kunststofrand kan NIET overlangs worden gezaagd en is nu een 45 mm withouten lijstje. Voor ons veel mooier. Prima opgelost). De voor-opmeter was bekwaam (alles paste precies) en de installateurs vaklui. En netjes ook wel fijn: vier dagen werk en iedere dag keurig dicht en opgeruimd. Hulde.

We hebben een mooie nieuwe voordeur in een nieuw kozijn (ons eigen ontwerp is kundig vertaald door i-Kozijn) en 7 ramen waarvan 1 met ‘gewoon’ raam (open/dicht) en 3 met PADK draai-/kiepramen.

Slecht: we kunnen bij (dreigende) regen geen van de draai-/kiepramen in de ventilatiestand zetten of op een kier. Het huis is een groot deel van de tijd daarmee zo'n beetje potdicht. Het lijkt op een constructiefout bij het vernieuwde raam. Het betreft het zgn Ventilatie ActivPilot PADK systeem (draai-/kiepramen). Zodra de binnenkant onder het kiepkantelraam nat wordt (dus zowel in de kiepstand als in de ventilatiestand) dan komt het water naar binnen. Hopelijk niet ook diep in het kozijn maar binnen in huis is vervelend genoeg.

i-Kozijn is in contact met de leverancier over een oplossing. Omdat de constructie kennelijk niet goed is zijn we bezorgd dat die oplossing weleens ingrijpend kan blijken: in 3 kozijnen zitten de fouten. Maar ja op een improvisatie met kit en zo zitten we ook niet te wachten.

Samengevat tot nu toe: zowel goede als minder goede ervaringen. Er wordt nog druk gezocht naar een oplossing maar omdat nieuwe klanten op de hoogte moeten zijn van mogelijke problemen nu al een beoordeling. Twee sterren max want ramen die bij (dreigende) regen niet open / op kierstand kunnen zijn niet alleen onpraktisch het is ook niet conform de belofte in de folder: “ventileren terwijl u weg bent of slaapt” en “ramen open bij regen en wind”. Voldeden de ramen aan de beloften dat was de aanschaf installatie en afwerking vijf sterren.

Reactie i-Kozijn:
Fijn dat u goede ervaring heeft met ons, voor wat betreft de ventilatiestand op de drie ramen, welke u met een sproeier op het raam heeft getest en de test niet hebben gehaald in de semi-open stand zijn we bezig te achterhalen waar dit aan kan liggen in deze specifieke situatie, het komt in de regel namelijk niet voor dat de ramen in open stand water naar binnen doorlaten. Wij zullen er alles aan doen om u volledig tevreden te stellen en zullen de 5 sterren op alle punten willen verdienen. Wat ons betreft komt deze review nog iets te snel.
OJ van Eeken

31 januari 2021

2 kozijnen geplaatst naar volle tevredenheid. Afspraken worden nagekomen en je wordt snel teruggebeld. De levering was conform afspraak. Aanrader!
Alex Nijenhuis

11 januari 2021

15 december de kunststof kozijnen ontvangen keurig op de afgesproken tijd.De oude houten kozijnen waren aan vervanging toe. We hebben de kozijnen zelf geplaatst en het paste allemaal perfect.Prima kozijnen voor een goede prijs.
Wim Beerens

22 december 2020

Kunststoframen geplaatst en afgetimmerd door Tom en 2 collega's.
Zeer tevreden over de werkwijze van deze mensen.
Alles ziet er goed uit.
Hebben ook netjes alles opgeruimd.
Zal deze firma zeker aanraden bij eventueel geïnteresseerde.
Hans Vos

16 december 2020

Alle kozijnen en buitendeuren in mijn huis waren aan vervanging toe. Ik heb bij een viertal bedrijven een offerte laten opmaken waarbij I-kozijn er inderdaad niet alleen als goedkoopste maar na mijn idee ook als beste uitkwam. Zij deden niet moeilijk over 3 dubbel glas. Daarnaast hebben ze het PADK systeem op de ramen. Afgelopen week zijn de kozijnen en deuren geplaatst. Het resultaat is super. De uitvoering en vooral de afwerking is bijzonder mooi. Dit heeft volgens mij te maken met het vakmanschap van de monteurs Andre en Christof en de tijd die ze er voor krijgen. Het enige probleem was dat er een verkeerde deur is geleverd. Maar dat wordt zonder gezeur opgelost. Er komt een nieuwe deur.
Reda

28 november 2020

Onze gekozen voordeur was geleverd en afgehangen door aardige en naar ons idee zeer ervaren klussers . Alles liep netjes op en volgens de afspraken . Uitstekend communicatie via e-mail en telefoon.
Top werk!
Arthur van Veghel

26 november 2020

Netjes op de hoogte gehouden gedurende het proces. Kozijnen zien er prachtig uit en de montage ging vlot en netjes.
Astrid van Rooijen

26 november 2020

Gisteren is de plaatsing geweest van het kunststof kozijn. De persoon die kwam inmeten nam goed te tijd en was ruimte voor vragen en uitleg. Het plaatsen van de order tot levering/montage was allemaal super gegaan. De monteurs waren vriendelijk en vrolijk. Inmiddels heb ik een tweede offerte aangevraagd en raad ik iedereen aan om bij I-Kozijn langs te gaan.