Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Frans de Kok

21 oktober 2020

Wij zijn uitermate tevreden over het hele traject van offreren voorbereiden en uitvoering geven aan het vervangen van twee kozijnen op de eerste verdieping. Dit gebeurde volledig corona-proof. Het verwijderen van de oude kozijnen en het plaatsen van de nieuwe kozijnen was binnen een dag gerealiseerd zonder schade en alles keurig opgeruimd. Ik kan en zal i-Kozijn zeker aanraden.
Maureen Matser

19 oktober 2020

Hele fijn ervaring. Na interesse is er contact met mij opgenomen en kwam er een voorlopige offerte. Na inmeten (afspraak duurde wel een een aantal weken) en deskundig advies de definitieve offerte. Het bestelproces nam een aantal weken in beslag maar ondanks Corona naar mijn idee toch nog snel gegaan circa 5 weken. Het plaatsen verliep ook soepel en bij iedere stap ontvang je een betaallink heel handig. Ondanks een moeilijke plaatsing in de keuken hebben de monteurs ook hier niet opgegeven en uiteindelijk het raam kunnen plaatsen. De inzethorren waren helaas vertraagd maar hiervan ben ik goed op de hoogte gehouden.
Marco

07 oktober 2020

Zeer vlotte communicatie
Goede kwaliteit
Netjes afgeleverd
Jos Klein

07 oktober 2020

In 2019 7 kozijnen laten plaatsen. Alles op tijd geleverd geplaatst en netjes afgewerkt.
Prijs technisch gewoon goed en goede kwaliteit. Volgende keer laat ik door i-Kozijn de rest van de kozijnen plaatsen
c.roozendaal

05 oktober 2020

Zeer goede prijs / kwaliteit kozijnen. Deuren voorzien van zeer goed sluitwerk. pet af voor de chauffeur hij hielp goed mee en begeleide de kozijnen op hun plek. wij zijn er erg blij mee.
Hans Timmers

28 september 2020

Offerte snel in huis. 16 september inmeter geweest die de tijd heeft genomen om alles duidelijk en inzichtelijk te maken. Dat is als erg prettig ervaren en heeft absoluut bijgedragen aan de keuze om i-Kozijn de opdracht te gunnen. Vandaag aanbetaling gedaan en wacht in spanning af op de levering en montage. De lovende reacties hieronder stemmen mij hoopvol.
Marco Joosten

28 september 2020

Goede kozijnen.
Netjes volgens afspraak geleverd.
Contact met administratie is minder accuraat. Maar geheel genomen alles voldoende.
Ed

25 september 2020

Absoluut tevreden over i-kozijn. In het voor traject goed geadviseerd door Esther en Steve. De montage is zeer snel en netjes gedaan. Dus ik raad i-Kozijn van harte aan!
Diana van Gent

25 september 2020

Heel erg tevreden over de manier van werken van de mannen. Heel netjes en behulpzaam. Mooie kwaliteit en nergens beschadigingen aan ons huis door het plaatsen van de kozijnen. Erg blij met ons 'nieuwe'huis!
Michael Tuijn

22 september 2020

Meer dan tevreden over de advisering kwaliteit levering en afhandeling van het kozijn. Een absolute aanrader!