Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen




S.Ouazzani

12 maart 2021

Goede communicatie vanaf het begin tot de montage goede adviezen .
De kozijnen zijn keurig en vakkundige gemonteerd tot de afwerking toe.
Wij zijn zeer tevreden over alles en willen binnenkort een offerte laten doen voor deuren en ramen beneden .
Top kwaliteit.
M. van Wilgenburg

09 maart 2021

Goede communicatie en advies. Mooi kozijnen vakkundige gemontage en juiste afwerking.
Kilsdonk

02 maart 2021

snel en vakkundig geleverd en gemonteerd
john Meijer

28 februari 2021

zeer tevreden vakkundig geplaatst en keurig afgewerkt.
Michael (Haarlem)

26 februari 2021

Ik wil toch leven van de gelegenheid gebruikmaken om jullie te complimenteren. Na de voordeur ben ik nu ook weer ontzettend blij met de inmeting en levering van alle overige kozijnen van mijn huis. Ook de vaklui dit het gemonteerd hebben en overigens goed Nederlands spreken waren zeer netjes en hebben vakwerk afgeleverd. Ik ben blij dat ik weer voor i-Kozijn heb gekozen. Dank jullie wel!
Robert Salomonson

23 februari 2021

Wij hebben een super ervaring met deze firma. Goed advies en duidelijk uitgelegd hoe het traject wordt vervolgd. Gister onze nieuwe voordeur met nieuw kozijn geplaatst en super netjes afgewerkt. Zeeer tevreden
Erwin Smit

17 februari 2021

Goed!

Allereerst een afspraak gehad voor het inmeten met Raymond die heeft ons duidelijke uitleg gegeven en ons goede tips gegeven. De offerte volgde al snel en deze was goed.

Afgelopen vrijdag zijn de kozijnen geplaatst ze zien er netjes uit en de kwaliteit is goed.

Zodra we toe zijn aan de volgende vernieuwingen dan doen we dit zeker weer bij I kozijn.
Paul & Winny

16 februari 2021

Diverse offertes bij verschillende firma’s aangevraagd over plaatsing kunststof kozijnen voordeur en aankleding.
Uiteindelijk viel de keuze op IKozijn Amersfoort.
Fijne gesprekken en deskundig advies mogen ervaren bij Esther.
Over de montage niets dan lof onze complimenten aan de heren Andre en Christopher. Deze heren zijn vakmensen.
Aardige mensen zij werken keurig hard en wij hebben veel lol met elkaar.
Hebben na de montage echter twee kleine opmerkingen ivm de Inblindz koorden.
De ene te lang en de andere te kort. Lijm was ook niet geheel correct.
Wij namen kontakt op met Esther en binnen een half uur al reactie ontvangen dat er twee nieuwe koorden zijn besteld en zullen snel worden gemonteerd.
Dit noemen wij goede service.
Wij zijn zeer tevreden en geven IKozijn en Andre en Christopher VIJF STERREN.
Louis

11 februari 2021


Prachtig nieuw raamkozijn. Kom er nog even niet aan want te druk met andere werkzaamheden.
Kamer staat leeg want er moet nieuwe vloerbedekking in komen omdat het oude kozijn lekte. Als dat allemaal klaar is dan ga ik genieten.
Over de monteurs niets dan lof.
Aardige mensen die hun vak verstaan.
Ronald

11 februari 2021

Prima ervaringen zowel in het voortraject als bij de plaatsing. Goede en deskundige advisering waarbij de verschillende alternatieven goed bespreekbaar waren en een netjes uitgevoerde plaatsing.