Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Maureen Buchner

05 september 2022

Wij zijn erg tevreden met de service van I-kozijnen we zijn super goed geholpen in Amersfoort.
Het bezorgen van de kozijnen ging ook goed dit word door een andere partij gedaan. Het zetten werd door 4 mannen gedaan wel hadden wij wat schade op onze tegels vanwege het naar beneden gooien van de ouwe kozijnen. Ook wat schade door het tillen naar boven in ons trapgat. Check dus goed of dit niet bij u gebeurd. Al met al zijn we erg blij met het resultaat.
Mehmet

30 augustus 2022

Heel veel vergelijkingen gemaakt maar I-kozijn steekt daar boven uit de kwaliteit en de prijsverhouding is heel goed montage is uitstekend afgerond hele behulpzame monteurs
Sjaak

22 augustus 2022

Wij zijn zeer tevreden over de montage en service van i-kozijn
Wim Snijders

09 augustus 2022

Op de benedenverdieping 6 kunststofkozijnen met trippel glas laten plaatsen. Eerste afspraak werd een dag van tevoren afgezegd vanwege ziekte maar er werd direct een nieuwe afspraak gemaakt. De monteurs hebben hard en keurig gewerkt en wij zijn uiterst tevreden over het resultaat. Ook de communicatie vooraf tbv de offerte verliep snel en soepel.
Sylvia

04 augustus 2022

Mocht je nog twijfelen of je kunstof kozijnen neemt bij I kozijn gewoon doen deze jongens werken kei hard netjes en heel professioneel echt heel blij mee …. Goed advies van de adviseur waarbij alles duidelijk verteld en uitgelegd werd
Wij zijn zeer tevreden ????
Willem Van der Velden

22 juni 2022

Vandaag kozijnen geplaatst bij mij in Waalwijk. Vriendelijke en zeer kundige monteurs die alles keurig netjes achterlieten. Ik ben een zeer tevreden klant.
P.E.M. Neggers

08 juni 2022

Zelf een klein badkamerkozijntje opgemeten en via de website offerte aangevraagd. Daarna is er contact opgenomen via de mailen telefoon en heb ik mijn speciale wensen duidelijk gemaakt. Verrast dat er bij I-kozijn wel een draaikiep badkamerraam besteld kon worden en bij een andere leverancier niet omdat het het glas te klein zou worden. Nu ik het geplaatst heb lijkt het glas wel groter dan bij het houten kozijn.

Bij het bestellen moet je het gehele bedrag vooruit betalen en dat vond ik in eerste instantie een beetje vreemd. Maar omdat het om maatwerk gaat is dat gebruikelijk.

Zelf het kozijntje in Amersfoort afgehaald. Dit was goed te combineren met een dagje in het mooie centrum rondwandelen. Het magazijn komt een beetje rommelig over. Je kunt lastig je auto kwijt en ze hadden in eerste instantie de verkeerde materialen aan mij gegeven. Dit is een puntje ter verbetering.

Ik heb intussen het kozijntje zelf geplaatst en dat is goed gegaan. Op internet staan duidelijke handleidingen met welke je als een beetje handige klusser het zelf zou moeten kunnen. Maak vooraf een duidelijk stappenplan waarin staat welke materialen je allemaal nodig hebt en waar je op moet letten.

Ik ben supertevreden over het kozijntje. Het ziet er solide uit en zo voelt het ook.

Binnenkort wil een groter kozijn gaan bestellen dat ik ook zelf ga plaatsen.

Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
ew van Voolen

08 mei 2022

Ik ben zeer tevreden met de nauwkeurige montage van twee kozijnen op de tweede verdieping.
De storm was geen probleem . petje af !!
Ed Renes

03 april 2022

Uiterst tevreden van Offerte t/m plaatsen!
Vriendelijke mensen op kantoor de opmeter met goed advies en zeker de monteurs die netjes vakkundig en vlot werk hebben geleverd en niet te beroerd waren om het zware 2 persoons bed weer op zijn plaats te zetten. Kan I-Kozijn zeker aanbevelen.
Tamara Abbekerk

16 maart 2022

Zeer goede ervaring vanaf het oriénteren tot aan het leveren.
Goed bereikbaar voor vragen inmeten netjes op tijd en keurig gedaan.
Ik kan I-kozijn zeker aanbevelen