Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
H.leijendekker.

04 november 2016

Na een correcte afspraak en inmeting net de kozijnen geplaatst 7 stuks waarvan 1 grote.
In het thermopane roede's .
alles keurig afgewerkt en opgeruimd.
G. van der Laan

03 november 2016

2 kozijnen geleverd waarvan 1 grote. Perfecte kwaliteit! De dienstverlening vooraf was prima goed advies en veel tips tijdens het opmeten. Nadeel vond ik de hoge plaatsingskosten. Dit hebben we zelf uitgevoerd met 2 man. Binnen een dag was alles klaar. Dit moet wel door handige mensen gebeuren anders wordt het niks.
gch van mil

02 november 2016

nwe.achterdeur met zijraam en een nw. kozijn laten plaatsen van het merk Veka.
Mooi product scherp geprijsd en goed afgewerkt en gemonteerd.
Goede contacten in showroom en via mailing.
jm snijder

27 oktober 2016

top weder om primma geregeld aanrader
drie raamen besteld voor mijn dakkapel netjes ingemeten en advies gehad nogmaal mijn dank
Remy brandenburgh

24 oktober 2016

Een goede dienst verlening netjes gemonteerd
Alexander

21 oktober 2016

Nette communicatie via e-mail en ook in de winkel goed geholpen. Vast kozijn is geleverd zoals afgesproken binnen de opgegeven termijn. Zelf geplaatst.


Het enige wat verbetert zou kunnen worden qua advies/afmetingen op de website en in de de winkel is:
- Waarom dient het kozijn 1 cm kleiner te zijn dan de muuropening want nu is links/rechts een kier te zien die is opgevuld met compriband. P.S.: het houten kozijn zat zonder speling in de muuropening.
- De hoogte van het kozijn zou 2 cm groter moeten zijn i.p.v. 1 cm kleiner voor een betere aansluiting op de waterdorpels.

Reactie i-Kozijn 21-10-2016:

Beste Alexander,

Het meetadvies is dat u heeft gekregen is de juiste, u heeft nu 5mm opgevulde speling links en rechts, hierdoor heeft uw kunststof kozijn de nodige ruimte om vrij te werken in de gevel die afzonderlijk van het kozijn moet kunnen werken. Daarnaast geeft het u de ruimte om het kozijn haaks te plaatsen i.p.v. met de gevel mee.
Wat de hoogte betreft is een cm kleiner een standaard advies, onder bij de waterslag hoeft geen ruimte en bovenin variƫrend van 0 tot 5 mm, dit ook weer om bovengenoemde redenen. Indien u het nieuwe kozijn verder naar buiten plaatst dan zal deze hoger besteld moeten worden en naar binnen juist minder hoog.

Het blijft altijd een advies, wanneer u zelf inmeet bent u verantwoordelijk voor de maatvoering, uiteraard kan i-Kozijn ook voor u inmeten.

Wij danken u voor het delen van uw ervaring,

Met vriendelijke groet,

Team i-Kozjin
Bart Schuurmans

20 oktober 2016

Kozijnen heb ik ontvangen in prima staat.
Het weekend ga ik ze zelf plaatsen.
F Kassenaar

19 oktober 2016

Voor de 3e maal gekozen deze maal voor de voordeur en raampartij.
Net als vorige 2 keer prima werk geleverd
Hans van Vliet

12 oktober 2016

jammer dat je geen foto kunt uploaden na bij een houthandel langs te zijn geweest sloten mij 3 klapkiep kozijnen als een huis (bus). Betekent dat het inmeten nauwkeurig is uitgevoerd; natuurlijk enig kundigheid van helaas niet geuploade boventekene buiten beschouwing gelaten.
Werner bedankt voor de goede after sales.
Henry Plakke

12 oktober 2016

Na lang getwijfeld te hebben toch 5 kunststofkozijnen laten plaatsen op de bovenverdieping van mijn jaren 30 woning. Ze zien er fantastisch uit! Het verschil met houten kozijnen is niet te zien. Het geluid vanaf de straat is aanzienlijk verminderd en geen enkele tocht meer. De aftimmering aan de binnenzijde heb ik zelf gedaan.

De monteurs hadden erg veel moeite om de oude kozijnen eruit te krijgen. Het zag er in huis uit of er een bom ontploft was kostte even wat schoonmaaktijd. Maar absoluut de moeite waard bedankt!