Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Willem Van der Velden

22 juni 2022

Vandaag kozijnen geplaatst bij mij in Waalwijk. Vriendelijke en zeer kundige monteurs die alles keurig netjes achterlieten. Ik ben een zeer tevreden klant.
P.E.M. Neggers

08 juni 2022

Zelf een klein badkamerkozijntje opgemeten en via de website offerte aangevraagd. Daarna is er contact opgenomen via de mailen telefoon en heb ik mijn speciale wensen duidelijk gemaakt. Verrast dat er bij I-kozijn wel een draaikiep badkamerraam besteld kon worden en bij een andere leverancier niet omdat het het glas te klein zou worden. Nu ik het geplaatst heb lijkt het glas wel groter dan bij het houten kozijn.

Bij het bestellen moet je het gehele bedrag vooruit betalen en dat vond ik in eerste instantie een beetje vreemd. Maar omdat het om maatwerk gaat is dat gebruikelijk.

Zelf het kozijntje in Amersfoort afgehaald. Dit was goed te combineren met een dagje in het mooie centrum rondwandelen. Het magazijn komt een beetje rommelig over. Je kunt lastig je auto kwijt en ze hadden in eerste instantie de verkeerde materialen aan mij gegeven. Dit is een puntje ter verbetering.

Ik heb intussen het kozijntje zelf geplaatst en dat is goed gegaan. Op internet staan duidelijke handleidingen met welke je als een beetje handige klusser het zelf zou moeten kunnen. Maak vooraf een duidelijk stappenplan waarin staat welke materialen je allemaal nodig hebt en waar je op moet letten.

Ik ben supertevreden over het kozijntje. Het ziet er solide uit en zo voelt het ook.

Binnenkort wil een groter kozijn gaan bestellen dat ik ook zelf ga plaatsen.

Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
ew van Voolen

08 mei 2022

Ik ben zeer tevreden met de nauwkeurige montage van twee kozijnen op de tweede verdieping.
De storm was geen probleem . petje af !!
Ed Renes

03 april 2022

Uiterst tevreden van Offerte t/m plaatsen!
Vriendelijke mensen op kantoor de opmeter met goed advies en zeker de monteurs die netjes vakkundig en vlot werk hebben geleverd en niet te beroerd waren om het zware 2 persoons bed weer op zijn plaats te zetten. Kan I-Kozijn zeker aanbevelen.
Tamara Abbekerk

16 maart 2022

Zeer goede ervaring vanaf het oriƩnteren tot aan het leveren.
Goed bereikbaar voor vragen inmeten netjes op tijd en keurig gedaan.
Ik kan I-kozijn zeker aanbevelen
R. Kolkert R. Van Keken

05 februari 2022

Heel netjes en professioneel werk geleverd! Adam en Kristoff waren erg vriendelijk en draaiden nergens hun handen voor om. Zeer goed in hun werk! Op wat kleine dingen na alles goed afgeleverd!
Mark vd Meer

19 januari 2022

Ik heb de kozijnen laten leveren en zelf geplaatst. Het zijn prima kozijnen mooi afgewerkt en eenvoudig te plaatsen
E.J. Horninge

13 januari 2022

Goed en op een prettige manier zijn we geadviseerd. Zowel telefonisch als bij het inmeten. Bij het inmeten is er ook goed gekeken wat de beste oplossing voor ons is.

De montage werd ook vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Kortom wij zijn zeer tevreden
Buter

06 januari 2022

Kozijn laten leveren om zelf te plaatsen. Mooie kozijnen goede kwaliteit!
Robbert Reus

22 december 2021

Erg goed advies gehad in het aankoop proces (Esther). Na afloop wist ik precies wat ik wilde hebben. De monteurs (Andre en Cristof) waren zeer vakbekwaam en erg vriendelijk. Alles wat ze gingen doen werd netjes overlegd en leverden ondertussen topkwaliteit. Echter bedrijven kunnen zich m.i. onderscheiden als er iets niet helemaal perfect gaat maar het z.s.m. oplossen. . Dat laatste had ik. De deuren vielen niet goed in het slot ( de monteurs hadden me er op gewezen) Ik maakte me wat zorgen maar I-Kozijn heeft dat zeer adequaat en snel opgelost. Ik ben meer dan tevreden . Ik heb nu prachtige kozijnen en opslaande deuren.