Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Roberto

02 juni 2021

Top service wij zijn heel blij met onze kozijnen super strakke afwerking monteurs vriendelijk en hard werkend en ruimen elke dag netjes op na plaatsing van kozijnen. Heb wel is anders meegemaakt.Als je hier kozijnen besteld vraag naar de Poolse team 2 top monteurs. Verder via telefoon e-mail goed en snel te woord gestaan. Al met al top bedrijf.
Jasper

28 mei 2021

Fijne communicatie en advies. De montage is volledig naar wens en de afwerking ziet er verzorgd uit.
Remon stavinga

27 mei 2021

We werden netjes van te voren gebeld voor dat de kozijnen geleverd werden. Er werd gezegd dat ze hier om 12.30uur zouden zijn uiteindelijk werd het ongeveer een kwartier later.

De bezorgers hielpen netjes met het uitladen van de kozijnen en overige spullen.

We hebben de kozijnen door jullie laten opmeten maar de stelkozijnen die we er bij kregen van jullie waren helaas te breed.

Verder zeer tevreden met jullie dienstverlening.
Woerden

25 mei 2021

Offerte aanvraag - appeltje - eitje. Adviseur langs geweest en uitstekende adviezen gehad. Dag van montage 2 zeer goede vakmannen gehad die het allemaal keurig netjes gedaan en afgewerkt hebben
Kees Pieters

25 mei 2021

Lang bezig geweest met het uitzoeken van het vervangen van onze kozijnen. Meerdere keren langs geweest en veel advies gekregen. Gelukkig gekozen voor I Kozijn. Afhandeling offerte plaatsing en nazorg goed geregeld. alle afspraken keurig nagekomen en de montage van de kozijnen vakkundig gedaan door aardige en vriendelijke mensen. Kortom top en mijn complimenten.
Frans

20 mei 2021

Alles is heel goed gegaan. En netjes afgewerkt.

Tevreden klant
Versluis

20 mei 2021

Bestelproces prettig. Afspraak/contacten voor plaatsing in orde en tenslotte het belangrijkste: raam deskundig en netjes geplaatst. Tevreden!
Samantha Timmer

20 mei 2021

We hebben een geen deskundig advies gekregen met allerlei opties over de ramen maar ook over hoe het nieuwe kozijn kwam te staan. Naast de kozijnen in ons huis hebben we ook een gevelrenovatie via I-Kozijn laten doen Er is een duidelijke en heldere communicatie.

De heren die de kozijnen en de gevel hebben vervangen hebben echt subliem werk afgeleverd. Ook hier was de communicatie goed. He heren werken snel maar nauwkeurig en controleren elkaars werk ook regelmatig. Zo blijft de kwaliteit uitmuntend.

Kortom we zijn erg blij met onze nieuwe kozijnen en de gevelrenovatie. en raden iedereen ook aan voor I-Kozijn te kiezen.
Annelies van Beek

20 maart 2021

Het hele huis voorzien van kunststof kozijnen en deuren. Erg tevreden over de wijze waarop IKozijn Amersfoort Esther met alles heeft geadviseerd inclusief raambekleding en screen. Adequate reactie op vragen en nooit teveel om nog eens iets uit te leggen. Over de vakkundige montage en afwerking en het meedenken tijdens het proces door Andre en Christopher ben ik zeer tevreden. Naast de kozijnen zijn ook houtdelen vervangen en alles sluit keurig aan. Het plafond in de uitbouw is subliem geworden! Wie er ook komt kijken de reactie is: Ik wist niet dat kunststof kozijnen zo mooi konden zijn!
Er is keihard gewerkt in een zeer koude week met geweldig resultaat dank Andre Christopher en Esther!
EW van Voolen Utrecht

12 maart 2021

Zeer deskundig en nauwgezet een lastig te plaatsen dubbel kozijn met ramen gemonteerd.Goede service en uitstekend uitgevoerd.Niet van een houten kozijn te onderscheiden en veel beter.