Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen




Schoon horseling

11 oktober 2022

In juli besteld het zou 20 weken levertijd zijn en in begin oktober werden ze al geleverd goed gewerkt van kozijn klant vriendelijk personeel een aanrader voor iedereen die kunstof kozijnen nodig heeft ????????????????
Paul Neggers

10 oktober 2022

Kozijn zelf ingemeten opgehaald en geplaatst. Goed geholpen bij het bestellen. Jongen van het magazijn was heel vriendelijk en behulpzaam. Het zelf plaatsen was goed te doen wel goed voorbereiden. Kozijn heeft een solide uitstraling.
Alex en Erna Heunks

10 oktober 2022

Prima ervaring met i-kozijn. Naar Amersfoort geweest en in goed overleg met Esther een kunststofkozijn met triple glas uitgezocht. Dat we onderweg nog een paar keer van gedachten zijn veranderd was geen probleem offerte werd aangepast. Keurig op tijd werd het kozijn afgeleverd en door Martijn en Ton geplaatst. De vakmanschap van deze mannen is hoog. Je krijg naar verloop van tijd echt het gevoel dat er niets mis kan gaan en anders weet Martijn er wel raad op! Deze mannen maken het verschil. Het ziet er prachtig uit zeker ook de afwerking. Wij zijn dik tevreden.
marijn pronk

01 oktober 2022

Ik ben goed geholpen op hoofdkantoor waar met mij mee werkt gedacht voor de best mogelijke oplossing. Telefoontjes en via de mail werd ik vriendelijk en snel geholpen.

Het leveren en plaatsten verliep soepel en het projekt was sneller afgehandeld als verwacht.
Fam. Veldhuizen

28 september 2022

De mannen hebben hard gewerkt om op onze eerste verdieping kunststof kozijnen en HR+++ glas te plaatsen. We zijn tevreden over de service die i-Kozijn ons bood. Liepen we tegen iets aan dan konden we dat met hen bespreken en werd er met ons meegedacht.
D. H. Prenger

28 september 2022

Mijn ervaring met I kozijn is niets anders dan goed begeleiding van uit kantoor goed en netjes duidelijk afspraken gemaakt en na gekomen … de monteurs waren ook 2 toppers ze leveren goed en verzorgd werk op .

Ze hebben drie boven ramen vernieuwd hele booidelen vernieuwde en de voordeur al met een pittig klusje maar gewoon binnen de afgesproken tijd af ????
Willem van der Velden

27 september 2022

Perfect gedaan. Netjes 2 kozijnen geplaatst en en alles keurig opgeruimd zelfs gestofzuigd. Ik ben zeer tevreden.
Addo van Doornen

27 september 2022

Goed meegedacht bij het opmeten en het maken van keuzes bij de verschillende opties. Geen verkooppraatjes. Monteurs hebben netjes gewerkt Jammer van lane levertijd maar waar niet
René Twenhöfel

24 september 2022

Er waren 2 dagen ingepland maar door de 4 monteurs werd hard gewerkt was de klus in 1 dag geklaard. Super meegedacht en tips gegeven en prima werk afgeleverd. Na afloop ook opgeruimd.

SUPER!!!!!
W van Ginkel

23 september 2022

Mijn ervaring is heel goed te noemen Ze werken netjes. zijn behulpzaam.eN ZE HOUDEN HET VOOR ZOVER HET KAN ALLES SCHOON EN OPGERUIMD
bEN ZEER TEVREDEN