Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
J.J.Bruinekool

16 oktober 2022

Dit was de tweede bestelling die wij gedaan hebben. En net als de eerste was dit ook een goede beslissing. Vriendelijke mensen duidelijke offerte vlotte levering en deskundige montage. Ik zou dit bedrijf aanbevelen.
Marc W.

14 oktober 2022

Na wikken en wegen uiteindelijk gekozen voor I-kozijn daar hadden we gewoon het beste gevoel bij. Hele huis laten voorzien van kunststof kozijnen en de daknokken opnieuw laten bekleden met keralit.
Esther heeft ons geadviseerd in Amersfoort en dat contact was erg prettig. Ze dacht mee had hele goede tips en was heel flexibel. Ook Raymond de ‘inmeter’ was top en enorm gepassioneerd. Hij heeft ons nog voorzien van advies waar we zeker op geanticipeerd hebben!
Eindelijk was het dan zover: de dag waarop de monteurs kwamen. Andre en Christof mochten deze best grote klus ten uitvoer brengen. Wat een vakmannen!
Werken keurig netjes en zijn ontzettend leuke gasten. Ook de kraanmachinist die regelmatig langskwam met de wagen was altijd vrolijk en hielp een handje mee. Alles voelde heel vertrouwd. Het eindresultaat is dan ook prachtig het lijkt wel een ander huis!
Fijn overigens dat we toch voor HR+++ beglazing hebben gekozen. Laat minder geluid door en isoleert ook beter. De luxe uitstraling van het iets donkerdere glas (wat standaard is bij triple glas) vinden wij erg mooi maar dat is natuurlijk persoonlijk. De subsidie per m2 voor HR+++ glas is overigens op het moment van schrijven 100 (!) euro meer t.o.v. HR++ glas terwijl de meerprijs per m2 glas van ++ naar +++ in de offerte veel lager is geweest. Handig!!????
Wat ook handig is: wij hebben gekozen voor de extra optie ‘ventilatiestand’ op alle draai-kiepramen waardoor we geen enkel ventilatierooster meer hebben. Werkt echt top en ziet er strakker uit. Roosters laten bovendien toch weer wat extra geluid door.
De afwerking binnen is ook keurig Andre en Christof verdienen echt een extra compliment. Regelmatig zijn en worden we aangesproken door buurtbewoners en dat bevestigt dat I-kozijn een topprestatie heeft geleverd. Wij kunnen dus I-kozijn van harte aanbevelen.
Bouman

13 oktober 2022

Fijne instelateurs gaan structureel te werk.
Netjes vakwerk afgeleverd.
De regen weerhoudt men niet om kozijnen te plaatsen.

Prima bedrijf om zaken mee te doen.

Wij zijn er blij mee.
Hans de Kluijver

13 oktober 2022

De woning grotendeels laten vervangen door kunststof kozijnen door i-kozijn. Prima verlopen volgens afspraak netjes op tempo en correct.
Anne

13 oktober 2022

Deze zomer kozijn met triple glas laten plaatsen op ons dakterras. Het kozijn is geplaatst door twee heren en de kwaliteit en afwerking is top. Chapeau voor de monteurs dus.
Dick Hendriks

13 oktober 2022

Vakwerk snel zonder problemen.
Graag stofzuiger gebruiken bij zagen.
P.J. van Os

12 oktober 2022

Goede ervaring met dit bedrijf dit was mijn derde bestelling en alles was weer prima in orde!
Smit

11 oktober 2022

Duidelijke offerte en snelle levering. Fijne service en het plaatsen verliep ook prettig. Kortom een aanrader!
Schoon horseling

11 oktober 2022

In juli besteld het zou 20 weken levertijd zijn en in begin oktober werden ze al geleverd goed gewerkt van kozijn klant vriendelijk personeel een aanrader voor iedereen die kunstof kozijnen nodig heeft ????????????????
Paul Neggers

10 oktober 2022

Kozijn zelf ingemeten opgehaald en geplaatst. Goed geholpen bij het bestellen. Jongen van het magazijn was heel vriendelijk en behulpzaam. Het zelf plaatsen was goed te doen wel goed voorbereiden. Kozijn heeft een solide uitstraling.