Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
OJ van Eeken

31 januari 2021

2 kozijnen geplaatst naar volle tevredenheid. Afspraken worden nagekomen en je wordt snel teruggebeld. De levering was conform afspraak. Aanrader!
Alex Nijenhuis

11 januari 2021

15 december de kunststof kozijnen ontvangen keurig op de afgesproken tijd.De oude houten kozijnen waren aan vervanging toe. We hebben de kozijnen zelf geplaatst en het paste allemaal perfect.Prima kozijnen voor een goede prijs.
Wim Beerens

22 december 2020

Kunststoframen geplaatst en afgetimmerd door Tom en 2 collega's.
Zeer tevreden over de werkwijze van deze mensen.
Alles ziet er goed uit.
Hebben ook netjes alles opgeruimd.
Zal deze firma zeker aanraden bij eventueel geïnteresseerde.
Hans Vos

16 december 2020

Alle kozijnen en buitendeuren in mijn huis waren aan vervanging toe. Ik heb bij een viertal bedrijven een offerte laten opmaken waarbij I-kozijn er inderdaad niet alleen als goedkoopste maar na mijn idee ook als beste uitkwam. Zij deden niet moeilijk over 3 dubbel glas. Daarnaast hebben ze het PADK systeem op de ramen. Afgelopen week zijn de kozijnen en deuren geplaatst. Het resultaat is super. De uitvoering en vooral de afwerking is bijzonder mooi. Dit heeft volgens mij te maken met het vakmanschap van de monteurs Andre en Christof en de tijd die ze er voor krijgen. Het enige probleem was dat er een verkeerde deur is geleverd. Maar dat wordt zonder gezeur opgelost. Er komt een nieuwe deur.
Reda

28 november 2020

Onze gekozen voordeur was geleverd en afgehangen door aardige en naar ons idee zeer ervaren klussers . Alles liep netjes op en volgens de afspraken . Uitstekend communicatie via e-mail en telefoon.
Top werk!
Arthur van Veghel

26 november 2020

Netjes op de hoogte gehouden gedurende het proces. Kozijnen zien er prachtig uit en de montage ging vlot en netjes.
Astrid van Rooijen

26 november 2020

Gisteren is de plaatsing geweest van het kunststof kozijn. De persoon die kwam inmeten nam goed te tijd en was ruimte voor vragen en uitleg. Het plaatsen van de order tot levering/montage was allemaal super gegaan. De monteurs waren vriendelijk en vrolijk. Inmiddels heb ik een tweede offerte aangevraagd en raad ik iedereen aan om bij I-Kozijn langs te gaan.
Josje

24 november 2020

Eigenlijk altijd tevreden geweest over de levering en de kwaliteit.Ik bestel sinds 2014 kozijnen.
Maar over de laaste 3 bestellingen niet te spreken.Alledrie de leveringen niet compleet.Wordt wel nageleverd maar daar moet je wel zelf achteraan.Bij de laatste bestelling van oktober is een beschadiging op het raam.Dit aangeven maar dan krijg je een email terug met dat poets je er wel af.Na meerdere emails nog steeds geen oplossing voor de beschadiging. Geen vervanging geen tegemoetkoming.
Het is na eer en geweten volgens hun opgelost maar ik blijf zitten met die beschadiging.

Reactie i-Kozijn;
Wij proberen altijd alles z.s.m uit te leveren, backorders van losse elementen, leveren we dan z.s.m. na.
De door u gemelde "beschadigingen" heeft u inmiddels weggepoetst, echter noemt u een gefreesde lasnaad een beschadiging, wij zien dat anders. Als u van mening bent dat het anders is, kunt u met ons contact opnemen voor een afspraak om het bij u op locatie te komen beoordelen.
Fam de Haan

15 november 2020

Al met al goed werk af geleverd van begin tot het einde
En een compliment voor de monteurs bij het plaatsen van de kozijnen
En we hadden toevallig nog mooi weer ook bij de plaatsing
Anton van hell

13 november 2020

wij zijn zeer tevreden op de manier van werken. aardige mannen en goede vaklui alles netjes gemonteerd en opgeruimd. Wij kunnen I-Kozijn bij iedereen aanbevelen