Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Marc van den Heuvel

30 april 2020

Prima ervaring met dit bedrijf. Er zijn heel veel aanbieders in de "kunsttof-kozijn" wereld en had slechts een relatief klein kozijn plus montage nodig voor mijn recratie woning. De meeste bedrijven die grote orders leveren zijn dan niet meer zo geinteresserd. Alles prima verlopen bij i-KOZIJN en geleverd volgens opgegeven tijd en ook netjes gemonteerd en keurig schoon opgeleverd. Complimenten!
Thea Pijpers

15 april 2020

Top geregeld door Werner en Steve. Ons raam en geweldige deur snel geregeld en vakkundig geplaatst. Wij zijn er heel blij mee.
Godfried

15 april 2020

Zeer tevreden met ons raam en deurpaneel.
Levering vond plaats volgens afspraak en bestaat uit zeer degelijk materiaal.
Een échte aanrader!
G. Mauro

12 april 2020

Na de eerste offerte diverse keren veranderingen aangebracht zonder druk en altijd snel. De monteurs waren netjes en voorzichtig. Het is heel mooi geworden. Daarna nog wat kleinigheidjes afgewerkt en goede adviezen gehad op onze vragen per mail. Ook per mail altijd snel antwoord gekregen.
Peter. Van tilburg

09 april 2020

Kozijnen zijn mooi optijd afgeleverd en goed afgeleverd bedankt
John

04 april 2020

Weer wat kozijnen zelf wat i kozijnen geplaatst wederom zeer mooie kwaliteit geleverd gehad thx
fam Meijer

01 april 2020

dankzij i-kozijnen hebben wij weer mooie ramen en krijgen we alleen maar complimenten hoe mooi iedereen het vind. wij zijn dan ook heel tevreden en blij met het resultaat
Wouter

31 maart 2020

Ik ben bij I-Kozijn prima en vakundig geholpen. Omdat ik de kozijnen zelf wilde plaatsen had ik veel technische vragen. Steve heeft alle tijd voor mij genomen en heeft de offerte op mijn verzoek tweemaal aangepast. Ik heb nooit het idee gehad dat dit als vervelend werd ervaren. De kozijnen zijn keurig binnen de afgesproken termijn afgeleverd. Ook de mannen die ze kwamen brengen waren erg aardig. Ik ben dus erg tevreden.
Familie Lintmeijer

27 maart 2020

Groot kozijn beneden en een paar kleinere op de slaapkamers vervangen. Ons huis staat deels in het water en de te vervangen kozijnen zitten aan de waterkant. Was een ingewikkelde klus ook door de constructie van het huis. Op perfecte wijze geklaard door Ton en René. Veel vakmanschap grote inzet en betrokkenheid ook als de klok de vijf uur al was gepasseerd. Ook offertetraject opmeten leverantie en afronding allemaal volgens het boekje verlopen. Hulde!
Hans

20 maart 2020

Kozijnen beneden (voor- en achterzijde) kozijn 1ste verdieping nieuwe voordeur en screens aan de achterzijde geplaatst.
Alles prima volgens afspraak verlopen van eerste contact tot oplevering/installatie door Ton en René.
Ben zeer tevreden met het eindresultaat en beveel I-Kozijn dan ook van harte aan.