Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Welvaart

29 juli 2016

Super mooi gezet en mooi afgewerkt werken netjes ben er super blij mee dankjewel
Pieke & Anke

26 juli 2016

Gister is het houten kozijn van onze dakkapel vervangen voor kunststof. Wat een vakwerk. Het gehele proces (van offerte via de website tot afwerking en financiele afwikkeling) is soepel en netjes verlopen. Top bedrijf!
B. Wansink

14 juli 2016

De gehele achterkant (3 hoog) alle kozijnen laten vervangen waarvan beneden een schuifpui.
Keuze voor I-Kozijn was de prima prijs/kwaliteitverhouding. Dit tezamen met een goede en snelle service. Prima!!
Peter

01 juli 2016

Levering kozijnen
Prima gegaan gewoon alle kozijnen besteld via de mail de verkoper wist wat ik wilde en stuurde de offerte op alles netjes in orde en de bezorging ook goed.
Met andere worden gewoon een prima bedrijf
Frank Visschers

23 juni 2016

Beneden verdieping en eerste verdieping overal dubbel glas laten plaatsen na bezoek te hebben gebracht aan de showroom waren we overtuigd van de kwaliteit van kozijn.
Prima offerte! alles ingemeten en de kozijnen zijn keurig geplaatst. Even wat discussie gehad maar dit is perfect opgelost! Zeker een goed adres voor je nieuwe kozijnen!
Groet Katja en Frank
Jakob Melessen

21 juni 2016

De kunstofkozijnen en de deur zijn uitstekend geplaatst.
De oude kozijnen zijn netjes verwijderd zodat ik er nog iemand blij mee heb gemaakt. Heel netjes en precies afgewerkt. Complimenten voor beide monteurs.
Sjaak Herni

31 mei 2016

Nette afwerking Zeer tevreden
Keurig personeel
Super blij mee met de kunstofkozijnen en vooral triple glas wat een stilte nu
Vooral de prijs was goed
Mvg Sjaak& Judith
Hans Niewenhuis

31 mei 2016

In een grote verbouwing hebben wij vorig jaar zomer door iKozijn alle kozijnen laten vervangen. Ramen deuren en schuifpuien. Reden voor de keuze voor iKozijn was de sneller reactietijd op de offerte aanvraag het prompte advies de snelle actie betreffende inmeten én de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Levering en montage verliep geheel volgens plan. De problemen die zich (zoals denk ik altijd) voordeden tijdens de montage zijn snel adequaat en naar tevredenheid opgelost.
Toen zich na enkele maanden bij de eerste bewoning nog een paar dingetjes opdoken zijn die ook zeer snel en goed opgelost.
Naast dat de kwaliteit en de afwerking van de geleverde kozijnen naar volle tevredenheid is wordt de kwaliteit van de leverancier toch altijd bepaald door hun oplossend vermogen. Wat dat betreft een 10+ voor iKozijn. Ik beveel dit bedrijf bij iedereen van harte aan.
John Bergenhenegouwen

24 mei 2016

Vorige week hebben Kristof en Andre onzekozijnen vervangen. Werken hard laten geen rommel achter. Volgende keer mogen de mannen weer langs komen voor fase 2 bij ons thuis. Goede prijs en kwaliteit en adviezen
Met vriendelijke groet
Ingrid en John Bergenhenegouwen
Rodney van As

17 mei 2016

Vorige week hebben Kristof en André (Toppers!!!) vier kozijnen vervangen. Ook is de voordeur vervangen en de gevel eromheen bekleed met kunststof. Alles is keurig afgewerkt. Niets dan lof.

Alles ziet er geweldig uit en voor een mooie prijs.

Werner en Gertjan bedankt voor het inmeten en de goede adviezen. Monique bedankt voor de koffie en de administratieve afhandeling.

We zijn zo tevreden dat we overwegen om ook de overgebleven houten kozijnen te laten vervangen door I-kozijn.

Ik kan het iedereen aaanraden.

Met vriendelijke groet

Rodney van As