Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Said

24 januari 2017

Alles was netjes en perfect gemonteerd
Gasman

20 januari 2017

Wij hebben 4 kozijnen geleverd gekregen je wordt zeer goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Erg tevreden over I-Kozijn ik zal het zeker aanbevelen.
De service is erg goed.
Met vriendelijke groet
Familie Gasman te Hilversum
Joost

03 januari 2017

Afgelopen week in de kerstvakantie een kozijntje opgehaald op afspraak. Goede service. Kozijn was keurig op tijd klaar en netjes op maat. Prima afwerking en mooi eindresultaat.
Gaal

02 januari 2017

Prima service vriendelijk personeel netjes en snel gewerkt. Voor het bedrijf zelf..... bedankt voor uw geduld!! De volgende werkzaamheden komen zeker weer bij jullie terrecht.
Mvg Fred Gaal
mulder

27 december 2016

Vorige week zijn bij ons op de 1e verdieping 2 stuks kozijnen geplaatst.

Mooie uitvoering van de kunststof kozijnen kleur standaard wit en aan de afwerking van zowel binnen als aan de buitenzijde is veel zorg besteed. Het opruimen en aanvegen van de rommel gebeurde ook gewoon!

Complimenten voor deze monteurs en uiteraard ook voor I kozijn.
Mirjam

25 december 2016

Ik heb een paar weken terug alle kozijnen en balkondeuren op de eerste verdieping laten vervangen en een nieuwe voordeur erin laten zetten. Het ziet er allemaal geweldig uit en werkt goed.
Ik had wel een beetje medelijden met de mannen die het werk in vier dagen moesten doen terwijl het eigenlijk een klus voor vijf dagen was. Hierdoor nauwelijks gelegenheid voor pauzes en de laatste dag tot in de avond doorwerken.
Redelijk netjes opgeruimd aan het eind.
Wel jammer dat I-kozijn mij niet vooraf heeft gewezen op het feit dat extra deurbeslag (ketting voordeur haakjes bij balkondeuren e.d.) achteraf eigenlijk niet meer zijn aan te brengen.

(reactie i-Kozijn)

De door u aangeleverde haakjes en kettinkje waren bedoeld voor houten kozijnen, deze konden wij helaas niet monteren voor u.
J├╝rgen

21 december 2016

Vorige week 5 kozijnen gemonteerd.
Prima gedaan. Keurige Mannen en netjes te woord gestaan met alle vragen
Pien

20 december 2016

Vorige week nieuwe kozijnen en schuifpui geplaatst. Super snel gedaan. Niet alleen het plaatsen was goed ook het inmeten en de service van i-kozijn zijn perfect.
s

20 december 2016

Zeer nette mensen hebben de kozijnen gemonteert en alles is netjes opgeruimd voordat ze wegggingen .Super
Tessa

17 december 2016

Keurige montage en super vakkundige monteurs.