Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Regina

14 december 2016

De nieuwe kozijnen zijn geplaatst. Super mooi heel blij met het eindresultaat. Ervaren mensen vakkundig geplaatst . Als ik de onderverdieping ga doen dan weer door i kozijn.
van Mook

02 december 2016

Gisteren zijn onze nieuwe kozijnen op de bovenverdieping geplaatst en zijn zeer blij met het eindresultaat. Zodra we de benedenverdieping willen doen zeker weer I-Kozijn!
Michel Bikkel

01 december 2016

Afgelopen week zijn bij ons thuis 8 nieuwe kozijnen geplaatst. Alle maten waren vooraf door i-Kozijn ingemeten en paste precies. Neemt niet weg dat door de constructie van ons huis de montage mannen best creatief hebben moeten zijn. Christof en Andre hebben meer dan prima werk geleverd en ook aan de binnen zijde boven verwachting de afwerking gemaakt. Wij gaan zeker i-Kozijn aanbevelen bij familie en vrienden die ook nieuwe kozijnen hebben. We zouden zelfs openstaan om ons huis te laten zien aan eventuele nieuwe klanten!
hjbinnema

30 november 2016

I-Kozijn heeft mijn 30 jarige dakkapel van een nieuw kunststof kozijn voorzien. Het resultaat ziet er strak uit. De plaatsing was wat lastig omdat er zonnepanelen op het dak zijn geplaatst die uiteraard heel moesten blijven. De monteurs zijn er voorzichtig mee om gegaan. Het oude houten kozijn is gebruikt als stelkozijn. aan de buiten- en buitenkant is alle beplating nieuw gemaakt.
B.Abrahamse

29 november 2016


I-Kozijn is een bedrijf met een zeer goede service! De kozijnen en ramen zijn van topkwaliteit. Onze nieuwe kozijnen en ramen zijn vakkundig geplaatst. Een echte aanrader!
Danique

28 november 2016

Mijn ervaring met i kozijn zijn zeer goed. Bestellen ging makkelijk. Volgende dag gebeld om na te kijken of het allemaal klopt. Netjes op tijd klaar en goed geholpen met ophalen.
van der Valk

25 november 2016

I-Kozijn is een fantastisch bedrijf met een geweldige service! De kozijnen en ramen zijn van topkwaliteit. Onze nieuwe kozijnen en ramen zijn daarnaast vakkundig en enorm snel geplaatst. Twijfelen is niet nodig een echte aanrader!
F Vicario

16 november 2016

I-kozijn levert topproducten en de montage daarvan gebeurt door topmonteurs.
Zeer tevreden over mooie binnenafwerking.
van Tienen

15 november 2016

Gisteren en vandaag zijn er 3 ramen op de eerste verdieping vervangen door kunststofkozijnen. Bijzonder goed te spreken over de kwaliteit van het werk en bijzonder sympatiek. Een voorbeeld voor velen. Ziet er allemaal zeer netjes uit.
Veronique vd Wilk

13 november 2016

Alles mooi en netjes geplaatst. Ondanks tegenslagen alles goed opgelost. WIJ zijn er erg blij mee.Dank aan Joshua en Robbie zij werken nauwkeurig en netjes