Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Bart Schuurmans

20 oktober 2016

Kozijnen heb ik ontvangen in prima staat.
Het weekend ga ik ze zelf plaatsen.
F Kassenaar

19 oktober 2016

Voor de 3e maal gekozen deze maal voor de voordeur en raampartij.
Net als vorige 2 keer prima werk geleverd
Hans van Vliet

12 oktober 2016

jammer dat je geen foto kunt uploaden na bij een houthandel langs te zijn geweest sloten mij 3 klapkiep kozijnen als een huis (bus). Betekent dat het inmeten nauwkeurig is uitgevoerd; natuurlijk enig kundigheid van helaas niet geuploade boventekene buiten beschouwing gelaten.
Werner bedankt voor de goede after sales.
Henry Plakke

12 oktober 2016

Na lang getwijfeld te hebben toch 5 kunststofkozijnen laten plaatsen op de bovenverdieping van mijn jaren 30 woning. Ze zien er fantastisch uit! Het verschil met houten kozijnen is niet te zien. Het geluid vanaf de straat is aanzienlijk verminderd en geen enkele tocht meer. De aftimmering aan de binnenzijde heb ik zelf gedaan.

De monteurs hadden erg veel moeite om de oude kozijnen eruit te krijgen. Het zag er in huis uit of er een bom ontploft was kostte even wat schoonmaaktijd. Maar absoluut de moeite waard bedankt!
Bouke kardol

04 oktober 2016

Ik heb een goede ervaring met jullie. Alleen de bezorgkosten zijn verschrikkelijk hoog. Niet echt van deze tijd normaal als je ergens boven de 500 of 750 euro wordt het gratis bezorgd. En ik had bij mijn bestelling de helft van het totaal bedrag aanbetaalt en daar in ook de bezorgkosten. Wat rond de 60 euro lag. Maar later werdt ik gebeld dat het 175 euro ex de btw werd. Dat vindt ik niet erg netjes.

Verder kozijn ziet er prima uit. Kwaliteit ook.

Verbeterpunt bezorg kosten!!!

Mvg Bouke Kardol

Reactie i-Kozijn:

Beste Bouke,

Franco levering is bij ons vanaf € 2500,- , daaronder is het afhankelijk van de grootte van de elementen en de afstand. De eerder in rekening gebracht bezorgkosten zijn in mindering gebracht, maar er is € 60,00 voor SKG beslag en aanslagprofiel bijgekomen. U heeft het kozijn uiteindelijk zelf afgehaald. Onze excuses als het niet duidelijk genoeg is uitgelegd en fijn dat u tevreden bent met het product.

Met vriendelijke groet,
i-Kozijn
Theo

03 oktober 2016

Aan voorzijde van onze woning een nieuw keukenraam en keralit gevelbekleding laten plaatsen.
Prijs/kwaliteit is prima en prettige communicatie.
We zijn zeer tevreden met het resultaat!!
h hofstad

03 oktober 2016

Inmiddels 3 maal kozijnen besteld bij i-kozijn en altijd naar volle tevredenheid.
Goede levering plaatsen doe ik zelf.
Pim Klinkenberg

28 september 2016

De communicatie het inmeten en het uiteindelijk plaatsen is allemaal perfect verlopen! Complimenten aan het i-kozijn team.
Marco Muns

28 september 2016

Prima bedrijf en vakkundige monteurs. Schuifpui voordeur en drie vaste ramen zijn geplaatst. Naar alle tevredenheid en ziet er echt mooi uit. Denken mee en monteurs hebben echt nog een 'beroepseer'. Ze lopen alles nog na en geven tips qua afwerking. Bedrijf zeker aan te raden !!.
Leo Spaans

27 september 2016

Alle kozijnen naar volle tevredenheid geplaatst. Ziet er goed uit! Vakwerk.