Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
marinda van Essen

10 november 2014

Wij hebben hier 2 nieuwe kozijnen besteld. 1 voor boven (slaapkamer) en een voor in de woonkamer.
De kozijnen waren keurig op tijd binnen. Ze denken ook met je mee en zijn altijd behulpzaam. Vooral Gert jan ! wij hebben de kozijnen zelf geplaatst
Arnold de Bolster

25 september 2014

Gisteren zijn bij ons 2 raamkozijnen vervangen. Alles is prima verlopen alles werd keurig afgedekt afgewerkt en opgeleverd.
Kan een ieder i-Kozijn aanbevelen !!!!
Verheij

24 juni 2014

Beste Alex

Vorige week maandag zijn de kozijnen geplaatst! Het ziet er fantastisch uit. Hulde aan de monteurs.
Zij hebben fantastisch gewerkt. Het waren prettige mensen.
Het is allemaal in een zeer prettige sfeer verlopen.
Prima! Prima! PRIMA!
Hartstikke bedankt. We zijn er blij mee!

Gr.
Nelly en Wim Verheij
arnoud hoek

05 december 2013

zeer vriendelijk goed advies op locatie door Nelson veder goed advies van uit kantoor gertjan en een vriendelijke en behulpzame bezorger 1 ruit zat een barst in is gelijk opgelost door nieuwe te bestelen

zal zeker meer bestelen en aanbevelen bij ander mensen
Monique Koetter

26 september 2013

Gisteren zijn de koijnen geplaatst bij ons had verwacht dat er toch veel zou beschadigen en dat er binnen opnieuw afgetimmerd zou moeten worden nou niet dus zonder beschadigingen zeer vakkundig de oude kozijnen gesloopt en de nieuwe erin. Complimenten zal jullie zeker aanbevelen. Ook qua prijs en snelle levering.
Eddie

28 mei 2013

We hebben eindelijk een nieuwe schuifpuiwe zijn er erg bij mee.
De montage liep voorspoedig TOPPIE.
Ze hebbe prachtig werk geleverd.
Tanja

13 maart 2013

Kort geleden kwam Dhr. Nelson bij ons alles opmeten. Enige weken later zit alles er prachtig in. Veel goedkoper als de andere aanbieders met behoudt van kwaliteit. Ik beveel i-kozijn zeker aan iedereen aan.

Wij hebben onze gehele woning voorzien van nieuwe kunststof kozijnen ter vervanging van de houten. Waarbij er tevens een nieuwe schuifpui is geplaatst.

Met vriendelijke groet

Tanja
Marloes Vriends

31 augustus 2012

Afgelopen dinsdag zijn onze kozijnen en schuifpui en deur geplaatst. Werkelijk een topresultaat! Wat zijn wij tevreden zeg! In eerste instantie zaten wij te twijfelen over het nemen van kunststof kozijnen omdat wij altijd houten kozijnen hebben gehad. Maar gelukkig heeft Alex van i-Kozijn ons uitgebreid professioneel advies gegeven. Lekker onderhoudsvriendelijk en een prachtige uitstraling. En als aller belangrijkste een super scherpe prijs. Alex wij willen je hartelijk bedanken voor je advies en wij zullen 100% zeker al onze buren adviseren om bij jullie langs te komen.
Blankenstein

07 augustus 2012

Half maart is bij ons de boel opgemeten en half april zat alles er keurig netjes in. Alles is geheel naar onze wens gemaakt inclusief de voordeur met ronde boog.Het verwijderen van de oude kozijnen en plaatsing van de nieuwe is met vakmanschap uitgevoerd en de zgn.
Succes
fam. Cambier

12 juli 2012

Woensdag 11 juli '12 zijn 6 houten kozijnen op onze bovenverdieping vervangen door kunststofkozijnen van i-Kozijn. De monteurs hebben prima werk afgeleverd. Complimenten daarvoor aan Andre, Krystof Edward en Klaas. Demontage plaatsing en afwerking waren van hoog niveau. Wij zijn zeer content met het resultaat. Het ziet er fantastisch uit !!