Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Mirjam

25 december 2016

Ik heb een paar weken terug alle kozijnen en balkondeuren op de eerste verdieping laten vervangen en een nieuwe voordeur erin laten zetten. Het ziet er allemaal geweldig uit en werkt goed.
Ik had wel een beetje medelijden met de mannen die het werk in vier dagen moesten doen terwijl het eigenlijk een klus voor vijf dagen was. Hierdoor nauwelijks gelegenheid voor pauzes en de laatste dag tot in de avond doorwerken.
Redelijk netjes opgeruimd aan het eind.
Wel jammer dat I-kozijn mij niet vooraf heeft gewezen op het feit dat extra deurbeslag (ketting voordeur haakjes bij balkondeuren e.d.) achteraf eigenlijk niet meer zijn aan te brengen.

(reactie i-Kozijn)

De door u aangeleverde haakjes en kettinkje waren bedoeld voor houten kozijnen, deze konden wij helaas niet monteren voor u.
J├╝rgen

21 december 2016

Vorige week 5 kozijnen gemonteerd.
Prima gedaan. Keurige Mannen en netjes te woord gestaan met alle vragen
Pien

20 december 2016

Vorige week nieuwe kozijnen en schuifpui geplaatst. Super snel gedaan. Niet alleen het plaatsen was goed ook het inmeten en de service van i-kozijn zijn perfect.
s

20 december 2016

Zeer nette mensen hebben de kozijnen gemonteert en alles is netjes opgeruimd voordat ze wegggingen .Super
Tessa

17 december 2016

Keurige montage en super vakkundige monteurs.
Regina

14 december 2016

De nieuwe kozijnen zijn geplaatst. Super mooi heel blij met het eindresultaat. Ervaren mensen vakkundig geplaatst . Als ik de onderverdieping ga doen dan weer door i kozijn.
van Mook

02 december 2016

Gisteren zijn onze nieuwe kozijnen op de bovenverdieping geplaatst en zijn zeer blij met het eindresultaat. Zodra we de benedenverdieping willen doen zeker weer I-Kozijn!
Michel Bikkel

01 december 2016

Afgelopen week zijn bij ons thuis 8 nieuwe kozijnen geplaatst. Alle maten waren vooraf door i-Kozijn ingemeten en paste precies. Neemt niet weg dat door de constructie van ons huis de montage mannen best creatief hebben moeten zijn. Christof en Andre hebben meer dan prima werk geleverd en ook aan de binnen zijde boven verwachting de afwerking gemaakt. Wij gaan zeker i-Kozijn aanbevelen bij familie en vrienden die ook nieuwe kozijnen hebben. We zouden zelfs openstaan om ons huis te laten zien aan eventuele nieuwe klanten!
hjbinnema

30 november 2016

I-Kozijn heeft mijn 30 jarige dakkapel van een nieuw kunststof kozijn voorzien. Het resultaat ziet er strak uit. De plaatsing was wat lastig omdat er zonnepanelen op het dak zijn geplaatst die uiteraard heel moesten blijven. De monteurs zijn er voorzichtig mee om gegaan. Het oude houten kozijn is gebruikt als stelkozijn. aan de buiten- en buitenkant is alle beplating nieuw gemaakt.
B.Abrahamse

29 november 2016


I-Kozijn is een bedrijf met een zeer goede service! De kozijnen en ramen zijn van topkwaliteit. Onze nieuwe kozijnen en ramen zijn vakkundig geplaatst. Een echte aanrader!