Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Arnold

03 april 2016

Kozijn besteld zelf ingemeten en geplaatst.
Netjes volgens planning geleverd en de glaslatten losgemaakt; ik ben tevreden!
En niet onbelangrijk: goede prijs/kwaliteit.
Erwin

01 april 2016

Kozijn bestelt en zelf ingemeten is keurig op tijd geleverd. Aangezien ik zelf regelmatig kozijnen plaats voor klanten van kunstof hout en alu heb ik deze ook zelf geplaatst. Omdat er een vaste vleugel in het kozijn geplaatst was heeft men mij niet verteld dat deze niet voor vereenvoudigde montage niet meer gedemonteerd kon worden. Jammer dat men deze informatie niet bij het ahalen deelt.


ron veenhof

01 april 2016

Prima geregeld echter website gemakkelijk w.b.t. kozijnen maar niet duidelijk om bijv. rolluiken te bestellen jammer.
fam.meijvogel

14 maart 2016

Vorige week is de bovenverdieping voorzien van kunststof kozijnen van I- Kozijn.
Vanaf het moment van inmeten tot aan het plaatsen alles ging volgens onze verwachting.
Wij zijn zeer te spreken over het product de transparantie en de montage van I-Kozijn.
Voor de benedenverdieping zullen wij zeker weer met I-Kozijn zaken doen.
Van Dijk

10 februari 2016

Bovenverwachting snelle levering van de kozijnen scherpe prijs & kwaliteit en goede montage.
T. de Wild

04 april 2016

Ben zeer tevreden met de levering en de contacten van de firma i kozijn zeer mooie producten voor een redelijke prijs .Ben op een prettige manier geholpen en met het inmeten werd er goed meegedacht.De samen werking was voortreffelijk een aanrader voor mensen die ook nog nieuwe deuren en ramen willen plaatsen .
I kozijn bedankt voor het voortreffelijke werk.
Tonnie
Arnwe

09 februari 2016

Heb inmiddels een aantal prima Veka kozijnen gekocht gehaald en zelf geplaatst. Goed te doen als ervaren doe het zelver. Handig is het bestellen via de site en geen betere prijs gezien. Ik ben prima op de hoogte gehouden vwb de leveringsdatum. Zou wel wat meer uitleg willen (op de site of op papier in de winkel) over de plaatsing van de kozijnen en ook levering van kozijnankers kozijn schroeven en compriband.
Tonnie

09 februari 2016

2deuren met vlag en 2 ramen inclusief horren besteld.Afspraken met inmeten en leveren perfect geregeld alles op tijd geleverd en keurig alles op maat.De telefonische contacten warenvriendelijk en duidelijk.Mooie ramen en deuren goede kwaliteit voor een redelijke prijs echt een aanrader voor mensen die thuis ook nog andere ramen en deuren willen zetten.Personeel van I kozijn mijn complimenten voor de prettige samenwerkinghet gaat jullie goed .Tonnie
Jeroen

09 februari 2016

2x een bestelling gedaan. Eerste keer een schuifpui + kozijnen + voordeur 2e keer 2 kozijnen. Zeer tevreden. Het team dat de montage verzorgt is vakkundig en creatief genoeg om problemen die tijdens montage in oude woning kundig op te lossen. Ook bij het inmeten wordt er meegedacht en rekening gehouden met budget.

Ook de betaling via iDeal is echt een uitkomst.

Dank voor de uitstekende service !
Ferry

01 februari 2016

Bestelling Goed verlopen.
Fijne site je kunt zelf de prijzen meteen zien. Na het plaatsen van de bestelling ben ik gebeld om te checken of alles klopte levering was binnen 4 weken al binnen en bij afhalen alle hulp gekregen met veilig beladen en heb nog wat handig advies gekregen voor het monteren en uitnemen van de draai-kiep ramen. Dus; Zeer tevreden !!