Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
jeroen

18 september 2016

Een top bedrijf alles word netjes geregeld en zijn zeer vriendelijk
Jeroen klomp

17 september 2016

Super service
Kozijnen in laten meten en vandaag zelf geplaatst zeker zeer goede prijs kwaliteit verhouding een woord TOP
Mark van Zanten

17 september 2016

Positief goedkoop en goede service

Graag weer
Leon Grouls

12 september 2016

Zeer positief aangezien ik de volgende jaren nog meer kozijnen nodig zal hebben tot het gehele huis klaar is. Zal ik echt een vaste klant worden. Service kwaliteit en prijs. TOPPIE.
Rodriguez bos

07 september 2016

Erg tevreden met zowel het kozijn als de service.
Fam. Rodriguez

27 augustus 2016

Kunstof kozijn besteld en opgehaald. Zeer klantvriendelijk geholpen en mooi afgewerkt. Goede uitleg hoe te plaatsen.
Fam. van Duijn

27 augustus 2016

Kunststof kozijn aan de voorzijde en een kamer hoge schuifpui laten plaatsen aan de achterzijde van ons huis. Aanrader wat een mooi geheel!
Vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing goed verzorgd bedankt daarvoor.
Bianca Opschoor

23 augustus 2016

Wij hebben onlangs 5 kozijnen laten vervangen door i-kozijn. We hebben eerst een offerte laten maken via internet. Toen is er iemand komen meten en zijn we ook naar de winkel gereden om even informatie te krijgen en wat producten te bekijken. Toen de definitieve offerte getekend. Er bleek later nog een raam bij te kunnen. Dit kon zonder problemen! Tijdens de kozijnen plaatsen bleek er een monteur ziek dus Andre is alleen geweest. Een hele harder werker met kennis van zaken! Het zat ook niet mee. Oude kozijnen gingen er niet makkelijk uit... het oude zolderkozijn bleek helemaal niet vast te zitten bovenin dus daar heeft Andre een hele constructie voor bedacht! Lood onder de oude ramen bleek lek te zijn...dus Andre heeft het daardoor niet in de 3 dagen die er voor stonden niet afgekregen. Ze zijn zaterdag de hele dag teruggekomen met zijn tweeën om het af te maken. Ze hebben keihard gewerkt en we zijn heel tevreden over het resultaat. We zijn ook erg blij met de afwerking! Door de vakantietijd verliep de communicatie iets minder maar dat heeft i- kozijn heel goed opgepakt en opgelost. We moeten nog meer kozijnen laten vervangen en daarvoor gaan we tegen de tijd dat de spaarpot weer is aan gevuld
Da`s Mooij

23 augustus 2016

Alles was op tijd volgens de email kozijnen zagen er goed uit.
Waren simpel te plaatsen klant is zeer tevreden.
Jos Weber

23 augustus 2016

Zag er behoorlijk tegenop maar in 4 dagen het hele huis vervangen door kunstof kozijnen en openslaande deuren naar de tuin. Vaklui die het hebben geïnstalleerd en natuurlijk ook een prachtig product. Ziet/voelt er zwaar en degelijk uit. Krijgen veel complimenten uit de buurt.