Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Willem Kool

17 mei 2012

Al een tijdje waren wij opzoek naar kozijnen in een hele speciale kleur. Gelukkig konden we bij i-Kozijn echt kiezen uit alle mogelijke kleuren. Zelf een eigen print of logo was mogelijk op de kozijn wat wij echt heel uniek vonden. Afgelopen week is het eindelijk geplaatst en wij krijgen enorm veel reacties van de buren. Het zal me niks verbazen als wij straks niet meer de enige zijn met deze unieke kleur van i-Kozijn in onze straat!
Richard Dekker

10 april 2012

Toen we net kwamen wonen in ons nieuwe huis hadden wij veel last van koude wind in ons huis. Al meerdere malen een specialist laten kijken naar de toenmalige kozijnen maar helaas het viel niet op te lossen. Uiteindelijk contact gehad met i-Kozijn en zij hebben ons kunststof kozijnen geadviseerd. Het resultaat echt geweldig!!!! Niet met woorden te beschrijven. We genieten nu zo veel van ons nieuwe huis. Heerlijk lekker warm en knus. Bedankt voor het advies!
Oscar

25 maart 2012

Vijf maanden geleden hebben wij nieuwe deuren laten plaatsen door i-Kozijn. Inmiddels hebben drie van onze buren in de straat ook dezelfde deuren genomen bij i-Kozijn. Het is nou eenmaal duidelijk dat ze prachtig werk leveren.
Fam. Jansen

18 februari 2012

Vorige maand alle kozijnen laten vervangen in huis door kozijnen van i-Kozijn. Daarnaast hebben wij ook nog gekozen voor extra isolerend glas. De monteurs hebben echt super goed en snel werk geleverd. Het was duidelijk te zien dat zij echt liefde voor het vak hebben. Helaas was er een beschadiging en dit was ook zeer snel en professioneel vervangen door i-Kozijn. Echte top service!
Evert

04 maart 2012

Vorige week is Nelson bij ons langs geweest om alles in te meten en wij hebben uiteindelijk de bestelling geplaatst. Alle kozijnen voor en achter en wat het leuke is is dat wij aan de binnenkant ook nog een kleur hebben kunnen kiezen wat dus heel mooi terugkomt in onze woonkamer. Wij wisten niet dat het mogelijk was. Wij zijn zeer benieuwd naar het resultaat. Zodra het geplaatst is zullen wij zeker weer een bericht achterlaten.
Fam. Pieterse

12 januari 2012

Op advies van mijn zwager (die zelf ook een schuifpui van i-Kozijn heeft) een schuifpui laten plaatsen achter. In één woord: PRACHTIG! Wij zijn echt super tevreden en hadden het echt niet beter kunnen voorstellen. Een pluim voor i-Kozijn!
Jan van der Valk

05 januari 2012

Zeer fijn bedrijf. Hebben de kunststof kozijnen van mijn gehele woning vervangen. Goed product en zeer concurrerende prijzen.

Volgend jaar laat ik tevens een nieuwe schuifpui plaatsen in de woonkamer.

Met vriendelijke groet,

Van der Valk.