Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
T. de Wild

04 april 2016

Ben zeer tevreden met de levering en de contacten van de firma i kozijn zeer mooie producten voor een redelijke prijs .Ben op een prettige manier geholpen en met het inmeten werd er goed meegedacht.De samen werking was voortreffelijk een aanrader voor mensen die ook nog nieuwe deuren en ramen willen plaatsen .
I kozijn bedankt voor het voortreffelijke werk.
Tonnie
Arnwe

09 februari 2016

Heb inmiddels een aantal prima Veka kozijnen gekocht gehaald en zelf geplaatst. Goed te doen als ervaren doe het zelver. Handig is het bestellen via de site en geen betere prijs gezien. Ik ben prima op de hoogte gehouden vwb de leveringsdatum. Zou wel wat meer uitleg willen (op de site of op papier in de winkel) over de plaatsing van de kozijnen en ook levering van kozijnankers kozijn schroeven en compriband.
Tonnie

09 februari 2016

2deuren met vlag en 2 ramen inclusief horren besteld.Afspraken met inmeten en leveren perfect geregeld alles op tijd geleverd en keurig alles op maat.De telefonische contacten warenvriendelijk en duidelijk.Mooie ramen en deuren goede kwaliteit voor een redelijke prijs echt een aanrader voor mensen die thuis ook nog andere ramen en deuren willen zetten.Personeel van I kozijn mijn complimenten voor de prettige samenwerkinghet gaat jullie goed .Tonnie
Jeroen

09 februari 2016

2x een bestelling gedaan. Eerste keer een schuifpui + kozijnen + voordeur 2e keer 2 kozijnen. Zeer tevreden. Het team dat de montage verzorgt is vakkundig en creatief genoeg om problemen die tijdens montage in oude woning kundig op te lossen. Ook bij het inmeten wordt er meegedacht en rekening gehouden met budget.

Ook de betaling via iDeal is echt een uitkomst.

Dank voor de uitstekende service !
Ferry

01 februari 2016

Bestelling Goed verlopen.
Fijne site je kunt zelf de prijzen meteen zien. Na het plaatsen van de bestelling ben ik gebeld om te checken of alles klopte levering was binnen 4 weken al binnen en bij afhalen alle hulp gekregen met veilig beladen en heb nog wat handig advies gekregen voor het monteren en uitnemen van de draai-kiep ramen. Dus; Zeer tevreden !!
Kees

29 november 2015

3 kozijnen besteld bij I-Kozijn. Vanaf het begin goede afspraken gemaakt die men telkens goed nakwam. Goede prijs. Nergens goedkoper. Zelf opgehaald en dat scheelde ook weer. Betrouwbaar bedrijf. Ter plaatse een zeer vriendelijke en behulpzame medewerkster. Minpuntjes. Alleen maar contact kunnen betalen en een medewerker die geen hand uitstak bij het inladen. Misschien mag dat niet maar leg dat dan even uit. Bij terugkomst bij de balie kwam de medewerkster met een bak van de rolluik naar ons toelopen. Dat was weer een dikke plus. Tot nu toe zou ik als cijfer een 85 geven.
Edwin

24 november 2015

Alle kozijnen besteld bij I kozijn
Alles klopte !!
Aanrader !
jm snijder

21 november 2015

4 kozijnen laten plaatsen en dat alle maal snel en goed.
harde werkers Kristof en André bedankt.
n

26 oktober 2015

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe kozijnen van i-kozijn!

Wij hebben er lang over nagedacht omdat er zoveel concurrentie is maar ik kan niet anders zeggen dat we er echt heel erg blij mee zijn!
De inmeting het plaatsen en uiteraard de mooie kozijnen alles voor een goede betaalbare prijs!

Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen!
n

26 oktober 2015

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe kozijnen van i-kozijn!
Wij hebben er lang over nagedacht omdat er zoveel concurrentie is maar ik kan niet anders zeggen dat we er echt heel blij mee zijn. De inmeting het plaatsen en uiteraard onze kozijnen voor een betaalbare prijs!
i-kozijn is zeker een aanrader!!