Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Fam. Jansen

18 februari 2012

Vorige maand alle kozijnen laten vervangen in huis door kozijnen van i-Kozijn. Daarnaast hebben wij ook nog gekozen voor extra isolerend glas. De monteurs hebben echt super goed en snel werk geleverd. Het was duidelijk te zien dat zij echt liefde voor het vak hebben. Helaas was er een beschadiging en dit was ook zeer snel en professioneel vervangen door i-Kozijn. Echte top service!
Evert

04 maart 2012

Vorige week is Nelson bij ons langs geweest om alles in te meten en wij hebben uiteindelijk de bestelling geplaatst. Alle kozijnen voor en achter en wat het leuke is is dat wij aan de binnenkant ook nog een kleur hebben kunnen kiezen wat dus heel mooi terugkomt in onze woonkamer. Wij wisten niet dat het mogelijk was. Wij zijn zeer benieuwd naar het resultaat. Zodra het geplaatst is zullen wij zeker weer een bericht achterlaten.
Fam. Pieterse

12 januari 2012

Op advies van mijn zwager (die zelf ook een schuifpui van i-Kozijn heeft) een schuifpui laten plaatsen achter. In één woord: PRACHTIG! Wij zijn echt super tevreden en hadden het echt niet beter kunnen voorstellen. Een pluim voor i-Kozijn!
Jan van der Valk

05 januari 2012

Zeer fijn bedrijf. Hebben de kunststof kozijnen van mijn gehele woning vervangen. Goed product en zeer concurrerende prijzen.

Volgend jaar laat ik tevens een nieuwe schuifpui plaatsen in de woonkamer.

Met vriendelijke groet,

Van der Valk.