Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Tanja

13 maart 2013

Kort geleden kwam Dhr. Nelson bij ons alles opmeten. Enige weken later zit alles er prachtig in. Veel goedkoper als de andere aanbieders met behoudt van kwaliteit. Ik beveel i-kozijn zeker aan iedereen aan.

Wij hebben onze gehele woning voorzien van nieuwe kunststof kozijnen ter vervanging van de houten. Waarbij er tevens een nieuwe schuifpui is geplaatst.

Met vriendelijke groet

Tanja
Marloes Vriends

31 augustus 2012

Afgelopen dinsdag zijn onze kozijnen en schuifpui en deur geplaatst. Werkelijk een topresultaat! Wat zijn wij tevreden zeg! In eerste instantie zaten wij te twijfelen over het nemen van kunststof kozijnen omdat wij altijd houten kozijnen hebben gehad. Maar gelukkig heeft Alex van i-Kozijn ons uitgebreid professioneel advies gegeven. Lekker onderhoudsvriendelijk en een prachtige uitstraling. En als aller belangrijkste een super scherpe prijs. Alex wij willen je hartelijk bedanken voor je advies en wij zullen 100% zeker al onze buren adviseren om bij jullie langs te komen.
Blankenstein

07 augustus 2012

Half maart is bij ons de boel opgemeten en half april zat alles er keurig netjes in. Alles is geheel naar onze wens gemaakt inclusief de voordeur met ronde boog.Het verwijderen van de oude kozijnen en plaatsing van de nieuwe is met vakmanschap uitgevoerd en de zgn.
Succes
fam. Cambier

12 juli 2012

Woensdag 11 juli '12 zijn 6 houten kozijnen op onze bovenverdieping vervangen door kunststofkozijnen van i-Kozijn. De monteurs hebben prima werk afgeleverd. Complimenten daarvoor aan Andre, Krystof Edward en Klaas. Demontage plaatsing en afwerking waren van hoog niveau. Wij zijn zeer content met het resultaat. Het ziet er fantastisch uit !!
Fam. De Koning

17 juni 2012

Afgelopen woensdag zijn al onze kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. Het was best spannend want wij zaten bij aankoop al te twijfelen of we wel voor kunststof zouden gaan. Maar gelukkig heeft Piet van i-Kozijn ons goed kunnen informeren en overtuigen. Het resultaat is dan ook verbluffend. Het ziet er prachtig uit en wij zijn Piet zeer dankbaar.
Celine

22 mei 2012

Wij hebben aan de achterkant een volledige kunststof schuifpui laten zetten in de gehele breedte. Zeer deskundig werk van de monteurs van i-Kozijn. We genieten er echt van en vooral met het lekkere weer van nu. Wij willen i-Kozijn heel erg bedanken!
Willem Kool

17 mei 2012

Al een tijdje waren wij opzoek naar kozijnen in een hele speciale kleur. Gelukkig konden we bij i-Kozijn echt kiezen uit alle mogelijke kleuren. Zelf een eigen print of logo was mogelijk op de kozijn wat wij echt heel uniek vonden. Afgelopen week is het eindelijk geplaatst en wij krijgen enorm veel reacties van de buren. Het zal me niks verbazen als wij straks niet meer de enige zijn met deze unieke kleur van i-Kozijn in onze straat!
Richard Dekker

10 april 2012

Toen we net kwamen wonen in ons nieuwe huis hadden wij veel last van koude wind in ons huis. Al meerdere malen een specialist laten kijken naar de toenmalige kozijnen maar helaas het viel niet op te lossen. Uiteindelijk contact gehad met i-Kozijn en zij hebben ons kunststof kozijnen geadviseerd. Het resultaat echt geweldig!!!! Niet met woorden te beschrijven. We genieten nu zo veel van ons nieuwe huis. Heerlijk lekker warm en knus. Bedankt voor het advies!
Oscar

25 maart 2012

Vijf maanden geleden hebben wij nieuwe deuren laten plaatsen door i-Kozijn. Inmiddels hebben drie van onze buren in de straat ook dezelfde deuren genomen bij i-Kozijn. Het is nou eenmaal duidelijk dat ze prachtig werk leveren.
Fam. Jansen

18 februari 2012

Vorige maand alle kozijnen laten vervangen in huis door kozijnen van i-Kozijn. Daarnaast hebben wij ook nog gekozen voor extra isolerend glas. De monteurs hebben echt super goed en snel werk geleverd. Het was duidelijk te zien dat zij echt liefde voor het vak hebben. Helaas was er een beschadiging en dit was ook zeer snel en professioneel vervangen door i-Kozijn. Echte top service!