Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Loek

30 januari 2019

Levering en montage goed volgens planning. Nette monteurs en goed eindresultaat. Ik zou i-kozijn zeker aanbevelen. Ook de technische adviseur super vriendelijk meedenkend en adviserend.
Bos

29 januari 2019

Zeer tevreden. Een stuk goedkoper dan andere offertes en ze hebben mij gelukkig ook nog snel kunnen inplannen. De monteurs ook zeer vriendelijk en netjes gewerkt. Kan het zeker aanbevelen. Ook de technische adviseur super vriendelijk geen keiharde salesman maar juist meedenkend en adviserend waardoor ik toch extra horren heb meegenomen :)
Wim Sopjes

28 januari 2019

Het resultaat is geworden zoals we bedacht hadden. Degelijk en mooi materiaal. In de showroom besproken en besteld. Prima geholpen en in de follow-up goede communicatie ook bij het inmeten. Plaatsing zelfs enkele dagen eerder dan oorspronkelijk afgesproken. De monteurs waren prima mensen en werkten netjes niets op aan te merken.
Ruud frijters

15 januari 2019

Levering en montage perfect volgens planning. Nette monteurs en perfect eindresultaat.
Sabine

10 januari 2019

Eerst een voorlopige prijsopgave gevraagd via de website. Vervolgens is er een adviseur langsgekomen om het een en ander op te meten en door te nemen.
Daarna een mooie offerte ontvangen en zijn zojuist de kozijnen vervangen.
De montage is naar wens verlopen en ik ben super tevreden!
Bjorn

25 december 2018

Na een bezoek aan de showroom hebben we besloten om onze kozijnen voor de complete bovenverdieping bij I-kozijn te bestellen.

De kozijnen waren keurig op tijd geleverd en zagen er top uit. Ook werden we voorzien van tips en trucks om de kozijnen zelf te plaatsen. Inmiddels zitten ze er al een paar maanden in en we hebben er veel plezier van. Helaas waren ze 3 van de 6 horren vergeten maar deze werden snel nageleverd.

Kortom topkwaliteit voor een top prijs!!

Als we beneden de kozijnen gaan vervangen gaan we weer naar i-kozijn.
Minguel

21 december 2018


19 december 2018

Goede service duidelijke communicatie transporteur hielp ons om de bestellingen naar de zolder tebrengen. Top service!!
Minguel

19 december 2018

Goede service duidelijke communicatie transporteur hielp ons om de bestellingen naar de zolder tevbrengen. Top service!!
G.J. van Dam

10 december 2018

Bij de eerste montage was de afwerking niet helemaal de goede kleur. Na telefonisch contact is er binnen een week een nieuwe afwerking geregeld is werd het geheel netjes opgeleverd. Dus al met al een goed adres voor nieuwe kozijnen.
de cocq van delwijnen

10 december 2018

we hebben vrijdag 7 december 2018 kunststof kozijnen met houtnerf op de bovenverdieping laten zetten door I-kozijnen mooie kozijnen en een goede prijs vergeleken met andere en vriendelijke en goede monteurs ze hebben alles keurig gedaan en opgeruimd en zelfs gestofzuigd
we zijn tot nu toe zeer tevreden het ziet er weer mooi uit
in de toekomst zeer zeker weer naar I-kozijn is een aanrader