Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen




A Westerdijk

05 juli 2018

Tweede keer kozijnen besteld nu heb ik ze zelf geplaatst wel laten inmeten en bezorgen .super tevreden.De mannen die ze kwamen bezorgen heel vriendelijk en nog wat info van ze gehad voor het plaatsen.Kortom erg tevreden ga voor de volgende keer zeker weer voor I- kozijn
Sandra - Osinga

04 juli 2018

Goed werk afgeleverd en nette montage. Service was prima. Ben heel tevreden
Vedder - Van den Broecke

03 juli 2018

Onze 1e aankoop bij i-Kozijn en heel tevreden! Prima service bij de levering meedenkende bezorgers en zeer vriendelijk. We kijken uit naar de levering van onze vervolgopdracht!
Sonja

02 juli 2018

De kozijnen zijn prachtig de heren die kwamen monteren vonden wij niet erg vakbekwaam overkomen....Bovendien kwamen we er toen ze weg waren achter dat er zwarte handen op onze muur stonden ze de muur beschadigd hadden er schroeven e.d.In de dakgoot lagen....

Reactie i-Kozijn 03-07-2018 10:45;
Fijn dat u tevreden bent met uw nieuwe kozijnen, wij bieden op dit moment onze excuses aan voor uw ervaring met de monteurs en zullen dit voorval onderzoeken, dit is niet onze standaard.

Update i-Kozijn 04-07-2018 09:16;
Volgens de jongens hebben ze alles netjes opgeruimd, goed gemonteerd en opgeleverd, ze hebben tevens op uw verzoek uw bestaande en verweerde Trespa platen van uw dakkapel gereinigd, indien er schroefjes zijn blijven liggen of ergens vlekken zijn komen we dat weer netjes maken.
Abelman

02 juli 2018

Na de goede ervaringen in ons oude huis hebben we ook dit keer weer via I-kozijn onze kozijnen vervangen. Wat een goed werk weer. Zowel de kozijnen als het montage werk als de service. Wij zijn heel tevreden
p lute

02 juli 2018

fantastisch
fijn geholpen
zeer tevredenmet de mooie kozijnen
W. van Liempdt

01 juli 2018

Wij hebben mooie kozijnen voor het dakkapel. Goede service en goede levering.
Wij zijn tevreden.
Michael Meijer

01 juli 2018

Wij zijn erg blij met de kozijnen van I-kozijn. Het materiaal is stevig en het geheel ziet er strak en netjes uit. Wij hebben de kozijnen laten plaatsen door twee vakmannen. Zij hebben alles keurig gemonteerd en perfect afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden over zowel de kozijnen als de goede service van I-kozijn!
Peter van Rijn

28 juni 2018

Erg tevreden met de kozijnen van I kozijn. Zien er top uit. Goede zware kwaliteit. Prettig contact tijdens offertetraject. Keurig en snel geplaatst. Zeker aan te bevelen.
Dion Ringeling

28 juni 2018

Wij hebben zes houten kozijnen laten vervangen door zes kunststof kozijnen. Wij zijn echt uitermate tevreden over de kozijnen en de werkzaamheden. Professioneel team heeft de kozijnen geplaatst en prachtig afgewerkt aan de buitenzijde én aan de binnenzijde. Heel erg tevreden over i-kozijn