Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Anne ranselaar

24 juni 2020

Nadat de montage niet was afgerond is er een nieuwe datum geprikt waarbij de niet afgemaakte dingen prachtig zijn afgewerkt. Tijdens deze afspraak hadden de werkmannen meer tijd en werkte ze rustiger waardoor het vee mooier is geworden. Toen de kozijnen zeg gemonteerd werden waren de werkmannen veel gehaaster omdat ze het in 3 dagen af wouden hebben. Ook waren er problemen met de vensterbanken die van tevoren niet waren aangekaart. Dit is jammer. Ik ben blij met het eindresultaat maar de manier waarom niet heel erg.

Reactie i-Kozijn: Beste mevrouw Ranselaar, fijn dat u tevreden bent met het eindresultaat, de vensterbanken waren vooraf niet gewenst en het was ook niet zeker of het vervangen daarvan noodzakelijk was, dit bleek achter in ieder geval mooier en zijn ze alsnog bijbesteld, eerst 1, toen 2 en later 3, dit was niet voorzien en niet ingepland, anders konden de werkzaamheden aansluitend verlopen.
Arie van de Vliert

26 mei 2020

Alles is prima geregeld en geleverd conform onze afspraken. Super tevreden met I-kozijn; een aanrader!
Robbin Blokland

24 mei 2020

Afgelopen periode hebben wij door i-Kozijn al onze kozijnen laten vervangen voor kunststof. Na een wat stroeve start (met een minder ervaren medewerker) kwam uiteindelijk Werner langs voor een nieuwe afspraak en om alles op te meten. We ontvingen vrij snel een scherpe en heldere offerte. Qua prijs/kwaliteit was i-Kozijn voor ons uiteindelijke de beste keuze.

Ruim 2 maanden vooraf kregen we bericht over de montagedatum. Op de afgesproken datum stonden de 2 monteurs op de stoep om aan de slag te gaan. De monteurs (Martin en Sammy) waren oprecht harde werkers probleemoplossend werkten netjes en pakten onze vragen gelijk op. Kleine beschadigingen aan de binnenmuur werden ook keurig door de mannen aangesmeerd. Door een fabricagefout van een van de kozijnen een kapotte vensterbank en doordat bij de levering een raam was gesneuveld heeft het werk helaas wel langer geduurd dan gepland.

Wat mij wel tegen is gevallen is dat i-Kozijn vooraf niet heeft gekeken waar de nieuwe kozijnen of de puincontainer kon staan. Dit was aan de monteurs om uit te zoeken. Het is dat we een grotendeels betegelde tuin hebben anders had het niet gepast. Verder was het elke dag onduidelijk of de kraan zou komen om de oude kozijnen af te voeren maar deze kwam pas aan het einde van de week. Doordat de monteurs dit ook pas laat te horen kregen moesten wij meerdere keren de planning omgooien en last-minute spullen verplaatsen en afdekken.

Ook is er slecht rekening gehouden met de hoeveelheid puin waardoor wij 2 weken langer met los puin zaten (waaronder een grote hoeveelheid gebroken glas). Dit is na overleg met Jacqueline gelukkig wel netjes opgelost!

Inmiddels zijn we een paar weken verder en nog steeds heel tevreden over het geleverde product. Ook Werner was heel duidelijk en professioneel bij het gesprek vooraf. Verder is het nieuwe hang- en sluitwerk een verademing en dankzij de horren kunnen we nu ook in de zomer de ramen zorgeloos openzetten.
Fam van Vliet

18 mei 2020

16 mei 2020 Vanaf de offerte tm montagewas alles goed geregeld de boven verdieping voorzien van mooie kunststof kozijnen installatie zijn door Patrick en Peter uitgevoerd zijn echte harde en nette werkers.Wij zijn heel blij met het eind resultaat.


peterboers

15 mei 2020

Wij zijn zeer tevreden over I-kozijn Ze hebben alles op tijd geleverd De 2 Poolse medewerkers zijn vakkundige mensen en hebben naar volle tevredenheid gewerkt.
Jan van den Akker

14 mei 2020

Zeer fijn bedrijf. Goede en vakkundige monteurs.
Heel blij met het eind resultaat. Mede mogelijk gemaakt door 2 Poolse werknemers. TOP TOP!!!
Jordi Metten

08 mei 2020

I-Kozijn heeft bij ons de oude schuifpui vervangen door een nieuwe vaste pui. Vanaf de aanvraag tot de montage verliep alles zeer soepel. Het offerteproces verliep netjes met scherpe prijzen. Na akkoord is er in overleg met ons een geschikt moment voor de uitvoering gekozen waarbij rekening werd gehouden met onze wensen. De uitvoering verliep ook prima. Zeer nette en vakkundige monteurs hebben het kozijn netjes en vakkundig geplaatst waarbij ze alles ook weer netjes hebben achtergelaten. Al met al zijn wij zeer tevreden en bevelen I-Kozijn dan ook zeker aan als je nieuwe kozijnen wilt.
H de Graaf

01 mei 2020

Heel tevreden over hoe alles is verlopen.
zeer behulpzaam en denken overal in mee.
I-kozijn is een absolute aanrader. bedankt
Marc van den Heuvel

30 april 2020

Prima ervaring met dit bedrijf. Er zijn heel veel aanbieders in de "kunsttof-kozijn" wereld en had slechts een relatief klein kozijn plus montage nodig voor mijn recratie woning. De meeste bedrijven die grote orders leveren zijn dan niet meer zo geinteresserd. Alles prima verlopen bij i-KOZIJN en geleverd volgens opgegeven tijd en ook netjes gemonteerd en keurig schoon opgeleverd. Complimenten!
Thea Pijpers

15 april 2020

Top geregeld door Werner en Steve. Ons raam en geweldige deur snel geregeld en vakkundig geplaatst. Wij zijn er heel blij mee.