Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Britta

12 november 2018

Zeer tevreden. Communicatie prima prijs/kwaliteit ook. Nette vakmensen over de vloer gehad.
Boonstra

30 oktober 2018

Het is erg netjes geplaatst. Ook goed contact geweest. Er was een paar keer onduidelijkheid over wat we wilden maar daar werden we netjes over gebeld. Aanrader.
Steven

28 oktober 2018

Na duidelijk offerte voor kunststof raamkozijn met HR++ glas is het kozijn vakkundig geplaatst conform afspraak. Ik ben tevreden met de service van i-kozijn. Een aanrader!
John

26 oktober 2018

Op website eenvoudig maten ingegeven toch wel een gok. We werden gebeld en alles nog eens gecontroleerd en uitleg gedaan wat mogelijkheden waren ik heb de kozijnen afgehaald en zelf geplaatst wat zeer eenvoudig is er zit geen gebruiksaanwijzing bij maar nuchter boeren verstand... kwaliteit is goed en betaalbaar.
fl de keizer

24 oktober 2018

alles is netjes op de afgesproken tijd bezorgd en keurig binnen gebracht toppy
Slotboom

23 oktober 2018

De gehele ervaring was super. Netjes opgemeten goed advies en er word mee gedacht. Het plaatsen is met een dag verzet daarbij kwam dat dit in 1 dag ging gebeuren (ipv 2). Dit hebben de mannen erg netjes gedaan. Ontzettend snel ook. En het resultaat mag er wezen. We genieten er elke dag van. Mocht je twijfelen Wij zeggen doen.
Ton

17 oktober 2018

Op een dag naar Amersfoort gereden voor uitleg en daar prettig geholpen en goede uitleg ontvangen. Daarna zelf de maten genomen en ook het offertetraject kan ik niet anders ervaren als prettig. Van de productie goed op de hoogte gehouden en al snel bericht wanneer de levering plaats ging vinden. En die is conform afspraak verlopen. Ook bij het ophalen nog info ontvangen. Een absolute aanrader!
Lincy

09 oktober 2018

Op de gehele bovenverdieping en benedenverdieping kozijnen vervangen en een schuif/kiep pui laten plaatsen.
Alles in 5 werkdagen gedaan zoals vooraf gepland.
Vaklui zijn netjes en kundig.
Het resultaat is geweldig.
Olga

05 oktober 2018

Drie hele mooie raamkozijnen en twee deurkozijnen waarvan 1 met twee ramen. Mooie kwaliteit en conform afspraak. En uitstekend geplaatst door zeer vakkundig en vriendelijk team. Alle oude kozijnen ramen en deuren netjes afgevoerd. Zelfs stofzuiger en stoffer en blijk gebruikt om alles netjes op te leveren. En dat allemaal voor een prima prijs. I-Kozijn: een absolute aanrader!
Wim

01 oktober 2018

Twee kozijnen binnen 1 dag vakkundig geplaatst. Bouwafval volgens afspraak netjes op straat gelegd (vanaf 2e verdieping) zodat we dat zelf konden afvoeren. Prettige communicatie en goede prijs/kwaliteit verhouding.