Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Warid Swadi

19 oktober 2022

Super goeie communicatie in het voortraject en zijn netjes alle afspraken nagekomen. De dag van installatie verliep soepeltjes en de heren hebben uitstekend werk geleverd! Altijd aan te raden aangezien we voor de 3de keer hier een opdracht plaatsen over een periode van 10jr.
M. Stomphorst

19 oktober 2022

Ik ben zeer tevreden over de goede begeleiding en advies (Esther) in het aankoop proces. Een aantal jaar geleden al boven alles laten vervangen door kunststof kozijnen met triple glas door i-Kozijn waar ik zeer tevreden en blij mee ben. Deze keer de voordeur met zijraam (ook triple glas) laten vervangen. De monteurs (Andre en Cristof) hebben echt vakwerk geleverd. Het zijn harde werkers die erg netjes werk leveren en met goede oplossingen komen als er onverhoopt iets tegenvalt. Bij mij liep het regenwater af richting de deur door een verkeerd geplaatste breed stenen drempel dit hebben ze keurig opgelost!
Ik geniet elke dag van mijn mooie voordeur en kozijnen. Krijg ook veel complimenten uit de buurt.
Joanna O

18 oktober 2022

All went very well clear offerte very clean and smooth monatge. Fully recommended.
Akkerman

16 oktober 2022

Voor de tweede keer hebben wij een grote order geplaatst bij i-Kozijn. We zijn erg blij met het resultaat. De installateurs waren allen netjes en vriendelijk en hebben hard gewerkt om de twee gevels in één dag van nieuwe ramen en kozijnen te voorzien.
J.J.Bruinekool

16 oktober 2022

Dit was de tweede bestelling die wij gedaan hebben. En net als de eerste was dit ook een goede beslissing. Vriendelijke mensen duidelijke offerte vlotte levering en deskundige montage. Ik zou dit bedrijf aanbevelen.
Marc W.

14 oktober 2022

Na wikken en wegen uiteindelijk gekozen voor I-kozijn daar hadden we gewoon het beste gevoel bij. Hele huis laten voorzien van kunststof kozijnen en de daknokken opnieuw laten bekleden met keralit.
Esther heeft ons geadviseerd in Amersfoort en dat contact was erg prettig. Ze dacht mee had hele goede tips en was heel flexibel. Ook Raymond de ‘inmeter’ was top en enorm gepassioneerd. Hij heeft ons nog voorzien van advies waar we zeker op geanticipeerd hebben!
Eindelijk was het dan zover: de dag waarop de monteurs kwamen. Andre en Christof mochten deze best grote klus ten uitvoer brengen. Wat een vakmannen!
Werken keurig netjes en zijn ontzettend leuke gasten. Ook de kraanmachinist die regelmatig langskwam met de wagen was altijd vrolijk en hielp een handje mee. Alles voelde heel vertrouwd. Het eindresultaat is dan ook prachtig het lijkt wel een ander huis!
Fijn overigens dat we toch voor HR+++ beglazing hebben gekozen. Laat minder geluid door en isoleert ook beter. De luxe uitstraling van het iets donkerdere glas (wat standaard is bij triple glas) vinden wij erg mooi maar dat is natuurlijk persoonlijk. De subsidie per m2 voor HR+++ glas is overigens op het moment van schrijven 100 (!) euro meer t.o.v. HR++ glas terwijl de meerprijs per m2 glas van ++ naar +++ in de offerte veel lager is geweest. Handig!!????
Wat ook handig is: wij hebben gekozen voor de extra optie ‘ventilatiestand’ op alle draai-kiepramen waardoor we geen enkel ventilatierooster meer hebben. Werkt echt top en ziet er strakker uit. Roosters laten bovendien toch weer wat extra geluid door.
De afwerking binnen is ook keurig Andre en Christof verdienen echt een extra compliment. Regelmatig zijn en worden we aangesproken door buurtbewoners en dat bevestigt dat I-kozijn een topprestatie heeft geleverd. Wij kunnen dus I-kozijn van harte aanbevelen.
Bouman

13 oktober 2022

Fijne instelateurs gaan structureel te werk.
Netjes vakwerk afgeleverd.
De regen weerhoudt men niet om kozijnen te plaatsen.

Prima bedrijf om zaken mee te doen.

Wij zijn er blij mee.
Hans de Kluijver

13 oktober 2022

De woning grotendeels laten vervangen door kunststof kozijnen door i-kozijn. Prima verlopen volgens afspraak netjes op tempo en correct.
Anne

13 oktober 2022

Deze zomer kozijn met triple glas laten plaatsen op ons dakterras. Het kozijn is geplaatst door twee heren en de kwaliteit en afwerking is top. Chapeau voor de monteurs dus.
Dick Hendriks

13 oktober 2022

Vakwerk snel zonder problemen.
Graag stofzuiger gebruiken bij zagen.