Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Rob Derksen

22 september 2021

Ik ben zeer tevreden met I- kozijn.
De communicatie en levering zeer goed.
De kozijnen zijn ook goed.
Anneke Cult

22 september 2021

Ik ben meer dan tevreden! Goede service goede werklui over de vloer gehad. Netjes gewerkt en afgewerkt. Dus kortom blij ei. :)

erwin beijer

20 september 2021

heldere offerte snel klantgericht geleverd wat er is afgesproken dik tevreden. volgende bestelling komt zeker weer bij I Kozijn.
Jan

08 september 2021

Na zelf inmeten van de kozijnen de maten doorgegeven aan i-Kozijn duidelijke offerte gekregen de communicatie en levering dik tevreden. Bedankt
Roberto

02 juni 2021

Top service wij zijn heel blij met onze kozijnen super strakke afwerking monteurs vriendelijk en hard werkend en ruimen elke dag netjes op na plaatsing van kozijnen. Heb wel is anders meegemaakt.Als je hier kozijnen besteld vraag naar de Poolse team 2 top monteurs. Verder via telefoon e-mail goed en snel te woord gestaan. Al met al top bedrijf.
Jasper

28 mei 2021

Fijne communicatie en advies. De montage is volledig naar wens en de afwerking ziet er verzorgd uit.
Remon stavinga

27 mei 2021

We werden netjes van te voren gebeld voor dat de kozijnen geleverd werden. Er werd gezegd dat ze hier om 12.30uur zouden zijn uiteindelijk werd het ongeveer een kwartier later.

De bezorgers hielpen netjes met het uitladen van de kozijnen en overige spullen.

We hebben de kozijnen door jullie laten opmeten maar de stelkozijnen die we er bij kregen van jullie waren helaas te breed.

Verder zeer tevreden met jullie dienstverlening.
Woerden

25 mei 2021

Offerte aanvraag - appeltje - eitje. Adviseur langs geweest en uitstekende adviezen gehad. Dag van montage 2 zeer goede vakmannen gehad die het allemaal keurig netjes gedaan en afgewerkt hebben
Kees Pieters

25 mei 2021

Lang bezig geweest met het uitzoeken van het vervangen van onze kozijnen. Meerdere keren langs geweest en veel advies gekregen. Gelukkig gekozen voor I Kozijn. Afhandeling offerte plaatsing en nazorg goed geregeld. alle afspraken keurig nagekomen en de montage van de kozijnen vakkundig gedaan door aardige en vriendelijke mensen. Kortom top en mijn complimenten.
Frans

20 mei 2021

Alles is heel goed gegaan. En netjes afgewerkt.

Tevreden klant