Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Sjaak Heijmeskamp

12 augustus 2022

Zeer tevreden over de montage en service van i-kozijn
J. Klein

12 augustus 2022

Eerst 2 jaar geleden de boven verdieping laten doen en in mei 2022 de beneden verdieping laten doen met kunststof kozijnen van I-kozijn. Alle oude ramen netjes verwijderd en nieuwe ramen geplaatst. Perfecte uitvoering van hoge kwaliteit. Twijfel dus niet en laat een offerte maken door I-kozijn en je hebt voor een goede prijs prachtige kozijnen.
Wim Snijders

09 augustus 2022

Op de benedenverdieping 6 kunststofkozijnen met trippel glas laten plaatsen. Eerste afspraak werd een dag van tevoren afgezegd vanwege ziekte maar er werd direct een nieuwe afspraak gemaakt. De monteurs hebben hard en keurig gewerkt en wij zijn uiterst tevreden over het resultaat. Ook de communicatie vooraf tbv de offerte verliep snel en soepel.
Sylvia

04 augustus 2022

Mocht je nog twijfelen of je kunstof kozijnen neemt bij I kozijn gewoon doen deze jongens werken kei hard netjes en heel professioneel echt heel blij mee …. Goed advies van de adviseur waarbij alles duidelijk verteld en uitgelegd werd
Wij zijn zeer tevreden ????
Willem Van der Velden

22 juni 2022

Vandaag kozijnen geplaatst bij mij in Waalwijk. Vriendelijke en zeer kundige monteurs die alles keurig netjes achterlieten. Ik ben een zeer tevreden klant.
van Groeningen

10 juni 2022

Erg tevreden over I-kozijn.
Alles is zeer mooi afgewerkt door de monteurs Andre en Kristoff. Ze zijn helemaal op elkaar ingespeeld en doen alles in goed overleg en werken snel en netjes.
P.E.M. Neggers

08 juni 2022

Zelf een klein badkamerkozijntje opgemeten en via de website offerte aangevraagd. Daarna is er contact opgenomen via de mailen telefoon en heb ik mijn speciale wensen duidelijk gemaakt. Verrast dat er bij I-kozijn wel een draaikiep badkamerraam besteld kon worden en bij een andere leverancier niet omdat het het glas te klein zou worden. Nu ik het geplaatst heb lijkt het glas wel groter dan bij het houten kozijn.

Bij het bestellen moet je het gehele bedrag vooruit betalen en dat vond ik in eerste instantie een beetje vreemd. Maar omdat het om maatwerk gaat is dat gebruikelijk.

Zelf het kozijntje in Amersfoort afgehaald. Dit was goed te combineren met een dagje in het mooie centrum rondwandelen. Het magazijn komt een beetje rommelig over. Je kunt lastig je auto kwijt en ze hadden in eerste instantie de verkeerde materialen aan mij gegeven. Dit is een puntje ter verbetering.

Ik heb intussen het kozijntje zelf geplaatst en dat is goed gegaan. Op internet staan duidelijke handleidingen met welke je als een beetje handige klusser het zelf zou moeten kunnen. Maak vooraf een duidelijk stappenplan waarin staat welke materialen je allemaal nodig hebt en waar je op moet letten.

Ik ben supertevreden over het kozijntje. Het ziet er solide uit en zo voelt het ook.

Binnenkort wil een groter kozijn gaan bestellen dat ik ook zelf ga plaatsen.

Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
ew van Voolen

08 mei 2022

Ik ben zeer tevreden met de nauwkeurige montage van twee kozijnen op de tweede verdieping.
De storm was geen probleem . petje af !!
Ed Renes

03 april 2022

Uiterst tevreden van Offerte t/m plaatsen!
Vriendelijke mensen op kantoor de opmeter met goed advies en zeker de monteurs die netjes vakkundig en vlot werk hebben geleverd en niet te beroerd waren om het zware 2 persoons bed weer op zijn plaats te zetten. Kan I-Kozijn zeker aanbevelen.
Tamara Abbekerk

16 maart 2022

Zeer goede ervaring vanaf het oriénteren tot aan het leveren.
Goed bereikbaar voor vragen inmeten netjes op tijd en keurig gedaan.
Ik kan I-kozijn zeker aanbevelen