Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
René Twenhöfel

24 september 2022

Er waren 2 dagen ingepland maar door de 4 monteurs werd hard gewerkt was de klus in 1 dag geklaard. Super meegedacht en tips gegeven en prima werk afgeleverd. Na afloop ook opgeruimd.

SUPER!!!!!
W van Ginkel

23 september 2022

Mijn ervaring is heel goed te noemen Ze werken netjes. zijn behulpzaam.eN ZE HOUDEN HET VOOR ZOVER HET KAN ALLES SCHOON EN OPGERUIMD
bEN ZEER TEVREDEN
Dion Ringeling

23 september 2022

Top werk verricht! Tweede keer dat i-kozijn bij ons kozijnen heeft geplaatst en wij zijn van plan om de laatste fase ook bij hun te doen. Uitermate tevreden ook over de montage en de monteurs. Erg vakbekwaam!
Pierre Martens

22 september 2022

Prima werk geleverd door de monteurs. Het zijn ook harde werkers. Geen tijd om te buurten gewoon doorgaan. Alles werd ook netjes opgeruimd.
H. van Groeningen

21 september 2022

Wij hebben een hele fijne ervaring met de 2 monteurs die bij ons zijn geweest uitermate schoon en erg netjes afgewerkt.
Maureen Buchner

05 september 2022

Wij zijn erg tevreden met de service van I-kozijnen we zijn super goed geholpen in Amersfoort.
Het bezorgen van de kozijnen ging ook goed dit word door een andere partij gedaan. Het zetten werd door 4 mannen gedaan wel hadden wij wat schade op onze tegels vanwege het naar beneden gooien van de ouwe kozijnen. Ook wat schade door het tillen naar boven in ons trapgat. Check dus goed of dit niet bij u gebeurd. Al met al zijn we erg blij met het resultaat.
Mehmet

30 augustus 2022

Heel veel vergelijkingen gemaakt maar I-kozijn steekt daar boven uit de kwaliteit en de prijsverhouding is heel goed montage is uitstekend afgerond hele behulpzame monteurs
Sjaak

22 augustus 2022

Wij zijn zeer tevreden over de montage en service van i-kozijn
Y. Ceylan

15 augustus 2022

Wij hebben onze voordeur en meerdere kozijnen laten vervangen door I-kozijn. We merkten al een groot verschil met onze oude kozijnen. De kozijnen zien er mooi uit wind dicht en geluiddicht. En dat allemaal in 1 dag! Oude kozijnen en voordeur eruit en nieuwe voordeur en 5 kozijnen met triple glas erin.

De montage mannen waren vriendelijk deskundig en meedenkend. Wat eerder niet vervangen kon worden is door de montage team wel mogelijk. Dit wordt achteraf meegenomen zonder problemen. Daarnaast is hun after sales ook prima. Een rubber van een kozijn moet vervangen worden en dit geregeld. En ook belangrijk Ze laten hun werkplek netjes achter dus minder schoonmaak werk achteraf.
S. Broers

12 augustus 2022

Ik heb in oktober een afspraak gemaakt in de showroom met een medewerkste Esther. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en alle mogelijkheden werden duidelijk uitgelegd!

Tijdens de montage in mei waren de installateurs Kristoff en Andre fantastisch! Ze gingen zorgvuldig te werk om de oude kozijnen uit de woning te halen losten alle problemen op die ze tijdens de werkzaamheden tegen kwamen en hebben de deuren & kozijnen prachtig afgewerkt! Tot slot werden de deuren en ramen afgesteld en opnieuw werd alles duidelijk uitgelegd.

Zo fijn dat iedereen van I-kozijn zorgvuldig te werk ging en mij bij al mijn vragen gelijk werd geholpen. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan die overweegt nieuwe deuren & kozijnen te laten plaatsen!