Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
corne broekhof

03 februari 2019

Kunststof kozijnen? dat begint met offertes.. bedrijven in de buurt afgezocht en het ene verhaal nog mooier dan het andere..en de concurrentie doet alles verkeerd natuurlijk vooral de goedkopere.
Uiteindelijk ook bij I-kozijn een paar keer info gevraagd (hier bestellen over internet ? is dat wel vertrouwd ?) Uiteindelijk toch voor I-kozijn gekozen omdat het teveel geld scheelde met de andere offertes. Werner kwam inmeten en liep de hele offerte nog even door. Meteen een goed gevoel over het bedrijf...zo serieus was deze voorbereiding....
Eind januari werd het allemaal geplaatst; drie kozijnen en een nieuwe voordeur. Temperaturen rond het vriespunt maar dat mocht de pret niet drukken. Twee Poolse vakmensen die alles pico-bello installeerden... en twee erg tevreden klanten hebben achtergelaten. I-kozijn kan ik dus van harte aanbevelen !!
Braaf

30 januari 2019

Bij verschillende bedrijven offertes opgevraagd voor 3 kozijnen en een voordeur.
Sommige bedrijven reageerden niet eens....
I kozijn regaeerde direct en Werner kwam langs om alles op te meten.
Offerte volgde snel...leek te mooi om waar te zijn...zo n kwaliteit voor deze prijs.
We zijn naar Amersfoort gereden om de showroom te bekijken. Daar werden we uiterst vriendelijk ontvangen door Esther . Nog meer uitleg begrip naar onze kant maar we wilden er toch nog even over denken. Toen we in de auto stapten keken we elkaar aan...waarom niet?? Weer uitgestapt en offerte getekend veel vertrouwen.
Andre en Christof 2 broers uit Polen kwamen de kozijnen installeren. Wat een vaklui!! Zeer vriendelijk correct behulpzaam meedenkend professioneel.
Alles kon we hoorden steeds...is geen probleem!
En ook de kozijnen en voordeur zien er zeer mooi uit.
Het is dat we niet meer kozijnen nodig hebben...anders zou het zeker weer I kozijn worden.
We kunnen I kozijn voor iedereen aanraden. Geen enkel negatief punt kunnen ontdekken alleen maar...klasse!!

Loek

30 januari 2019

Levering en montage goed volgens planning. Nette monteurs en goed eindresultaat. Ik zou i-kozijn zeker aanbevelen. Ook de technische adviseur super vriendelijk meedenkend en adviserend.
Bos

29 januari 2019

Zeer tevreden. Een stuk goedkoper dan andere offertes en ze hebben mij gelukkig ook nog snel kunnen inplannen. De monteurs ook zeer vriendelijk en netjes gewerkt. Kan het zeker aanbevelen. Ook de technische adviseur super vriendelijk geen keiharde salesman maar juist meedenkend en adviserend waardoor ik toch extra horren heb meegenomen :)
Wim Sopjes

28 januari 2019

Het resultaat is geworden zoals we bedacht hadden. Degelijk en mooi materiaal. In de showroom besproken en besteld. Prima geholpen en in de follow-up goede communicatie ook bij het inmeten. Plaatsing zelfs enkele dagen eerder dan oorspronkelijk afgesproken. De monteurs waren prima mensen en werkten netjes niets op aan te merken.
Ruud frijters

15 januari 2019

Levering en montage perfect volgens planning. Nette monteurs en perfect eindresultaat.
Sabine

10 januari 2019

Eerst een voorlopige prijsopgave gevraagd via de website. Vervolgens is er een adviseur langsgekomen om het een en ander op te meten en door te nemen.
Daarna een mooie offerte ontvangen en zijn zojuist de kozijnen vervangen.
De montage is naar wens verlopen en ik ben super tevreden!
Bjorn

25 december 2018

Na een bezoek aan de showroom hebben we besloten om onze kozijnen voor de complete bovenverdieping bij I-kozijn te bestellen.

De kozijnen waren keurig op tijd geleverd en zagen er top uit. Ook werden we voorzien van tips en trucks om de kozijnen zelf te plaatsen. Inmiddels zitten ze er al een paar maanden in en we hebben er veel plezier van. Helaas waren ze 3 van de 6 horren vergeten maar deze werden snel nageleverd.

Kortom topkwaliteit voor een top prijs!!

Als we beneden de kozijnen gaan vervangen gaan we weer naar i-kozijn.
Minguel

21 december 2018


19 december 2018

Goede service duidelijke communicatie transporteur hielp ons om de bestellingen naar de zolder tebrengen. Top service!!
Minguel

19 december 2018

Goede service duidelijke communicatie transporteur hielp ons om de bestellingen naar de zolder tevbrengen. Top service!!