Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Woerden

25 mei 2021

Offerte aanvraag - appeltje - eitje. Adviseur langs geweest en uitstekende adviezen gehad. Dag van montage 2 zeer goede vakmannen gehad die het allemaal keurig netjes gedaan en afgewerkt hebben
Kees Pieters

25 mei 2021

Lang bezig geweest met het uitzoeken van het vervangen van onze kozijnen. Meerdere keren langs geweest en veel advies gekregen. Gelukkig gekozen voor I Kozijn. Afhandeling offerte plaatsing en nazorg goed geregeld. alle afspraken keurig nagekomen en de montage van de kozijnen vakkundig gedaan door aardige en vriendelijke mensen. Kortom top en mijn complimenten.
Frans

20 mei 2021

Alles is heel goed gegaan. En netjes afgewerkt.

Tevreden klant
Versluis

20 mei 2021

Bestelproces prettig. Afspraak/contacten voor plaatsing in orde en tenslotte het belangrijkste: raam deskundig en netjes geplaatst. Tevreden!
Samantha Timmer

20 mei 2021

We hebben een geen deskundig advies gekregen met allerlei opties over de ramen maar ook over hoe het nieuwe kozijn kwam te staan. Naast de kozijnen in ons huis hebben we ook een gevelrenovatie via I-Kozijn laten doen Er is een duidelijke en heldere communicatie.

De heren die de kozijnen en de gevel hebben vervangen hebben echt subliem werk afgeleverd. Ook hier was de communicatie goed. He heren werken snel maar nauwkeurig en controleren elkaars werk ook regelmatig. Zo blijft de kwaliteit uitmuntend.

Kortom we zijn erg blij met onze nieuwe kozijnen en de gevelrenovatie. en raden iedereen ook aan voor I-Kozijn te kiezen.
Annelies van Beek

20 maart 2021

Het hele huis voorzien van kunststof kozijnen en deuren. Erg tevreden over de wijze waarop IKozijn Amersfoort Esther met alles heeft geadviseerd inclusief raambekleding en screen. Adequate reactie op vragen en nooit teveel om nog eens iets uit te leggen. Over de vakkundige montage en afwerking en het meedenken tijdens het proces door Andre en Christopher ben ik zeer tevreden. Naast de kozijnen zijn ook houtdelen vervangen en alles sluit keurig aan. Het plafond in de uitbouw is subliem geworden! Wie er ook komt kijken de reactie is: Ik wist niet dat kunststof kozijnen zo mooi konden zijn!
Er is keihard gewerkt in een zeer koude week met geweldig resultaat dank Andre Christopher en Esther!
EW van Voolen Utrecht

12 maart 2021

Zeer deskundig en nauwgezet een lastig te plaatsen dubbel kozijn met ramen gemonteerd.Goede service en uitstekend uitgevoerd.Niet van een houten kozijn te onderscheiden en veel beter.
S.Ouazzani

12 maart 2021

Goede communicatie vanaf het begin tot de montage goede adviezen .
De kozijnen zijn keurig en vakkundige gemonteerd tot de afwerking toe.
Wij zijn zeer tevreden over alles en willen binnenkort een offerte laten doen voor deuren en ramen beneden .
Top kwaliteit.
M. van Wilgenburg

09 maart 2021

Goede communicatie en advies. Mooi kozijnen vakkundige gemontage en juiste afwerking.
Kilsdonk

02 maart 2021

snel en vakkundig geleverd en gemonteerd