Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen




John Bond

29 november 2018

Twee jaren geleden hebben wij de kozijnen van onze eerste verdieping laten vervangen door de mooie kunststof kozijnen van I-kozijn. Nu was de begane grond aan de beurt. Natuurlijk kozen wij weer voor I-kozijn en alweer een positieve ervaring. Goed advies mooie producten keurige afwerking fijne medewerkers en alles precies volgens de planning. I-kozijn is een aanrader.
de Jong

28 november 2018

De buren hadden mooie strakke kozijnen laten plaatsen door I-kozijn. Ik wilde precies zulke kozijnen! Goed werk geleverd door prettige monteurs. Ziet er mooi uit!
Kummeling

21 november 2018

Scherpe prijs goede communicatie over de levering.
Kozijnen netjes afgeleverd compleet gemonteerd en goede uitleg door de chauffeur over montage van de kozijnen.
Mulder

20 november 2018

Een aantal offertes opgevraagd en daar kwam I-kozijn uit. Prima kwaliteit voor een goede prijs.
van Ginkel

20 november 2018

Strak werk geleverd. Nette monteurs. Heel fijn bedrijf om zaken mee te doen. Personeel in de winkel top.
Mulder

19 november 2018

Een zeer fijn bedrijf. Goed in communicatie goed geadviseerd en hele fijne monteurs.
Zeer tevrede
Najat

16 november 2018

I-Kozijn via google gevonden. Goede kwaliteit voordeur en kozijnen besteld. Zeer tevreden over het product de montage en de service. Een aanrader dus!
Najat

16 november 2018

I-Kozijn via google gevonden. Goede kwaliteit voordeur en kozijnen besteld. Zeer tevreden over het product de montage en de service. Een aanrader dus!
Johnny

16 november 2018

Na goeie mondelinge recensie van familie leden ben ik ook de winkel in Amersfoort binnen gestapt.
Na een duidelijke info en een scherpe offerte was de koop snel rond.
Plaatsing is door vakmensen gedaan.
En het ziet er ook ???? geweldig uit.
Zeer tevreden.
Johnny.
Sandra Taphoorn

15 november 2018

Ik kan ikozijn echt aanraden!!
Super geholpen meegedacht en zeer prettig en snel contact steeds
De plaatsing ook zeer naar wens gegaan harde vriendelijke werkers die het elke dag keurig achter lieten. Voor mij n dikke 5-sterren ervaring.