Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Abelman

02 juli 2018

Na de goede ervaringen in ons oude huis hebben we ook dit keer weer via I-kozijn onze kozijnen vervangen. Wat een goed werk weer. Zowel de kozijnen als het montage werk als de service. Wij zijn heel tevreden
p lute

02 juli 2018

fantastisch
fijn geholpen
zeer tevredenmet de mooie kozijnen
W. van Liempdt

01 juli 2018

Wij hebben mooie kozijnen voor het dakkapel. Goede service en goede levering.
Wij zijn tevreden.
Michael Meijer

01 juli 2018

Wij zijn erg blij met de kozijnen van I-kozijn. Het materiaal is stevig en het geheel ziet er strak en netjes uit. Wij hebben de kozijnen laten plaatsen door twee vakmannen. Zij hebben alles keurig gemonteerd en perfect afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden over zowel de kozijnen als de goede service van I-kozijn!
Peter van Rijn

28 juni 2018

Erg tevreden met de kozijnen van I kozijn. Zien er top uit. Goede zware kwaliteit. Prettig contact tijdens offertetraject. Keurig en snel geplaatst. Zeker aan te bevelen.
Dion Ringeling

28 juni 2018

Wij hebben zes houten kozijnen laten vervangen door zes kunststof kozijnen. Wij zijn echt uitermate tevreden over de kozijnen en de werkzaamheden. Professioneel team heeft de kozijnen geplaatst en prachtig afgewerkt aan de buitenzijde én aan de binnenzijde. Heel erg tevreden over i-kozijn
P. Veenman

28 juni 2018

mooie kozijnen scherpe prijs en prima geïnstalleerd. Kortom een aanrader.
M. Meijer

27 juni 2018

Wij zijn super blij met onze kunststof kozijnen van I-kozijn. De kozijnen zijn van zeer goede en degelijke kwaliteit. De ramen zijn dik en houden komende winter hopelijk alle kou buiten. Wij hebben een deel van de kozijnen laten zetten door naar onze mening echte vakmensen. In alle opzichten een top ervaring.
mbtimmerbedrijf

27 juni 2018

Ik neem nu al 5 jaar kozijnen af bij
i kozijn.
Het is duits spul dus kwaliteit en degelijk.
Telefonisch altijd bereikbaar levertijd komen ze altijd na.

Prima bedrijf.
D. Bakker

26 juni 2018

Alweer heel mooi werk geleverd!!!
Mooie kozijnen en keurig afgewerkt.
Heel erg tevreden!