Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Pkroon

21 juli 2018

Kozijnen besteld voordat de definitieve
Bestelling geplaatst werd .nog eerst via telefoon gecontroleerd of alles goed was
Levering eerder dan verwacht en op het juiste tijdstip kozijnen zijn van prima kwaliteit en prijs is heel erg scherp
Ed

18 juli 2018

Kozijn ziet er erg mooi uit en de levering was precies binnen de afgesproken tijd. En dat voor deze prijs! Zelfs het glas was al geplaatst. Zwaar kozijn nu maar scheelt wel weer kosten en gedoe.... Mooi werk!
B. Jovicic

13 juli 2018

Ik heb meer dan een keer aangevraagd wijzigingen in offerte onder andere door zelf kozijn te gaan plaatsten. Al mijn wensen zijn vrij snel opgepakt door I kozijn. Ook kreeg ik begeleiding in voorbereidend proces tot zelf plaatsten van kozijn. Ik kan niet anders zeggen dan team van I kozijn nogmaals te danken. Wat kwaliteit van kozijn zelf betreft: ik heb al van twee bedrijven kozijnen aangeschaft. Die zijn ook goed maar als ik nogmaals kozijn zou gaan kopen dan zou ik zonder enig twijfel weer terug gaan bij I kozijn.
A.van Gijzel

09 juli 2018

Alles prima geregeld. Goed gemonteerd door vaklui. Complimenten!
A.van Gijzel

09 juli 2018

Alles netjes geregeld gemonteerd door topmensen. Zeker aan te raden.
R. van Verseveld

05 juli 2018

Erg tevreden met het resultaat. Mooie degelijke kozijnen. Gaan jaren mee.
Goed gemonteerd en vriendelijke monteurs
A Westerdijk

05 juli 2018

Tweede keer kozijnen besteld nu heb ik ze zelf geplaatst wel laten inmeten en bezorgen .super tevreden.De mannen die ze kwamen bezorgen heel vriendelijk en nog wat info van ze gehad voor het plaatsen.Kortom erg tevreden ga voor de volgende keer zeker weer voor I- kozijn
Sandra - Osinga

04 juli 2018

Goed werk afgeleverd en nette montage. Service was prima. Ben heel tevreden
Vedder - Van den Broecke

03 juli 2018

Onze 1e aankoop bij i-Kozijn en heel tevreden! Prima service bij de levering meedenkende bezorgers en zeer vriendelijk. We kijken uit naar de levering van onze vervolgopdracht!
Sonja

02 juli 2018

De kozijnen zijn prachtig de heren die kwamen monteren vonden wij niet erg vakbekwaam overkomen....Bovendien kwamen we er toen ze weg waren achter dat er zwarte handen op onze muur stonden ze de muur beschadigd hadden er schroeven e.d.In de dakgoot lagen....

Reactie i-Kozijn 03-07-2018 10:45;
Fijn dat u tevreden bent met uw nieuwe kozijnen, wij bieden op dit moment onze excuses aan voor uw ervaring met de monteurs en zullen dit voorval onderzoeken, dit is niet onze standaard.

Update i-Kozijn 04-07-2018 09:16;
Volgens de jongens hebben ze alles netjes opgeruimd, goed gemonteerd en opgeleverd, ze hebben tevens op uw verzoek uw bestaande en verweerde Trespa platen van uw dakkapel gereinigd, indien er schroefjes zijn blijven liggen of ergens vlekken zijn komen we dat weer netjes maken.