Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
A Verhagen

26 mei 2019

Goed bedrijf komt afspraak na super nette monteurs bedankt wij zijn erg blij mee
Van der Ende

16 mei 2019

Kozijnen zijn geleverd en geplaatst door 2 vakkundige heren. Ontzettend mooie kwaliteit kozijnen en voor de plaatsing en afwerking is alle tijd genomen. Vooraf goed advies gehad over wat voor mijn situatie het beste zou zijn. Ben uitgekomen op HR +++ glas met extra kiepstand omdat ik aan een vrij drukke weg woon. Ik hoor bijna geen geluiden van buiten meer! Kortom dit had ik veel eerder moeten doen!
Jan Rijswijk

13 mei 2019

En wederom prima en mooi afgeleverd bij ons thuis de tweede keer alweer dit jaar. Top.
Rex Veen

23 april 2019

Na een kwaliteit- en prijsvergelijkend onderzoek hebben wij besloten om met I-Kozijn in zee te gaan voor het vervangen van onze alu schuifpui door een van kunststof. De eerste contacten met I-Kozijn waren direct al opvallend prettig en informatief. Verder bleek de levertijd ook zeer gunstig. Vorige week is e.e.a. geplaatst. Het verwijderen van de oude pui viel tegen en kostte veel extra tijd zodat men uiteindelijk tot ca. 23:30 uur bezig is geweest om netjes af te kunnen ronden. Onze complimente ook voor het montageteam bestaande uit 3 aardige en bijzonder deskundige vaklieden voor wie niets teveel was om een mooi eind-resultaat te kunnen realiseren. Grote klasse en een prima uithangbord voor I-Kozijn. Wat ons betreft krijgen ze het maximale aantal sterren.
t Hermans

19 april 2019

We hebben afgelopen week alle kozijnen in ons hele huis laten vervangen. perfecte levering en service. alles past perfect en is super netjes afgewerkt! zeker een aanrader!
Goeij

18 april 2019

Goede en snelle service binnen een maand na inmeten zat het kozijn er al in.
A Versloot

15 april 2019

In 2 stappen ons hele huis laten voorzien van kunstof erg tevreden snelle en duidelijke levering en montage ook zeer netjes verwerkt. Ik ben echt een promotor geworden ga zo door!
Siem Rem

15 april 2019

Snelle levering kozijnen waren tot op de millimeter nauwkeurig perfect afgewerkt top kwaliteit.
Dimitri Henry

09 april 2019

Ze hebben ons erg goed geholpen! Zowel in het advies als in de montage!
Bayrakdar

04 april 2019

We zijn super blij met onze voordeur. goede kwaliteit en goede service !alles netjes geleverd en gemonteerd !