Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Paul

13 februari 2019

Uitstekende ervaring met dit bedrijf. Goed advies gekregen. Prima prijs en keurig op tijd geleverd. Zal zeker in de toekomst weer bij i-kozijn aankloppen
Petra

07 februari 2019

Via een tip op een verjaardag bij i-Kozijn terecht gekomen. Eerst online een offerte opgevraagd voor een idee en dat viel alleszins mee in vergelijking met de andere leveranciers. Toch maar even naar Amersfoort bleek dat wij de "verkeerde" versie hadden aangeklikt in de offerte. Dus Esther heel behulpzaam liep met ons naar buiten om te laten zien wat het verschil was. Direct de keuze gemaakt voor de andere variant met houtnerf. Afspraak gemaakt voor inmeting en in januari kwamen de 2 medewerkers voor het plaatsen. 3 dagen afgestreept in mijn agenda. De medewerkers waren Pools en gedurende de dagen leerden zij mijn man Pools en mijn man hun Nederlands. Ze hebben enorm veel lol gehad samen. Zeer vakkundige mensen. Dus super blij met het eindresultaat en wat een verschil qua warmte!! Niet normaal wat dat scheelt!
Wilco

06 februari 2019

Prima product goed advies en prima prijs kwaliteit verhouding aanbevelen waard
ginkel

05 februari 2019

In november voor het eerst kozijnen laten plaatsen. Dit was zo goed bevallen dat wij besloten hadden de achterkant ook te laten doen. Dit is nu gerealiseerd en wederom super te vrede.
corne broekhof

03 februari 2019

Kunststof kozijnen? dat begint met offertes.. bedrijven in de buurt afgezocht en het ene verhaal nog mooier dan het andere..en de concurrentie doet alles verkeerd natuurlijk vooral de goedkopere.
Uiteindelijk ook bij I-kozijn een paar keer info gevraagd (hier bestellen over internet ? is dat wel vertrouwd ?) Uiteindelijk toch voor I-kozijn gekozen omdat het teveel geld scheelde met de andere offertes. Werner kwam inmeten en liep de hele offerte nog even door. Meteen een goed gevoel over het bedrijf...zo serieus was deze voorbereiding....
Eind januari werd het allemaal geplaatst; drie kozijnen en een nieuwe voordeur. Temperaturen rond het vriespunt maar dat mocht de pret niet drukken. Twee Poolse vakmensen die alles pico-bello installeerden... en twee erg tevreden klanten hebben achtergelaten. I-kozijn kan ik dus van harte aanbevelen !!
Braaf

30 januari 2019

Bij verschillende bedrijven offertes opgevraagd voor 3 kozijnen en een voordeur.
Sommige bedrijven reageerden niet eens....
I kozijn regaeerde direct en Werner kwam langs om alles op te meten.
Offerte volgde snel...leek te mooi om waar te zijn...zo n kwaliteit voor deze prijs.
We zijn naar Amersfoort gereden om de showroom te bekijken. Daar werden we uiterst vriendelijk ontvangen door Esther . Nog meer uitleg begrip naar onze kant maar we wilden er toch nog even over denken. Toen we in de auto stapten keken we elkaar aan...waarom niet?? Weer uitgestapt en offerte getekend veel vertrouwen.
Andre en Christof 2 broers uit Polen kwamen de kozijnen installeren. Wat een vaklui!! Zeer vriendelijk correct behulpzaam meedenkend professioneel.
Alles kon we hoorden steeds...is geen probleem!
En ook de kozijnen en voordeur zien er zeer mooi uit.
Het is dat we niet meer kozijnen nodig hebben...anders zou het zeker weer I kozijn worden.
We kunnen I kozijn voor iedereen aanraden. Geen enkel negatief punt kunnen ontdekken alleen maar...klasse!!

Loek

30 januari 2019

Levering en montage goed volgens planning. Nette monteurs en goed eindresultaat. Ik zou i-kozijn zeker aanbevelen. Ook de technische adviseur super vriendelijk meedenkend en adviserend.
Bos

29 januari 2019

Zeer tevreden. Een stuk goedkoper dan andere offertes en ze hebben mij gelukkig ook nog snel kunnen inplannen. De monteurs ook zeer vriendelijk en netjes gewerkt. Kan het zeker aanbevelen. Ook de technische adviseur super vriendelijk geen keiharde salesman maar juist meedenkend en adviserend waardoor ik toch extra horren heb meegenomen :)
Wim Sopjes

28 januari 2019

Het resultaat is geworden zoals we bedacht hadden. Degelijk en mooi materiaal. In de showroom besproken en besteld. Prima geholpen en in de follow-up goede communicatie ook bij het inmeten. Plaatsing zelfs enkele dagen eerder dan oorspronkelijk afgesproken. De monteurs waren prima mensen en werkten netjes niets op aan te merken.
Ruud frijters

15 januari 2019

Levering en montage perfect volgens planning. Nette monteurs en perfect eindresultaat.