Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Thierry ten Hove

14 juni 2023

Zeer nette prijs voor een perfecte kwaliteit. Bereikbaarheid en communicatie is echt een 10. daar kunnen andere bedrijven wat van leren(die bellen helemaal niet terug). Maar wat bij ons het meest is blijven hangen is het montage team. 2 broers die dit vak met passie uitvoeren en met minder geen genoegen nemen. De afwerking aan de binnen en buitenzijde is van van extreem hoge kwaliteit. Dat heb ik bij buren wel anders gezien.
Els de Bruin

14 juni 2023

Super mooie kozijnen antraciet van buiten wit van binnen. Keurig gemonteerd en vriendelijke mensen. Alles is volgens afspraak gegaan.
Milko

21 mei 2023

In voorgevel woning zowel kozijn beneden als boven in oktober 2022 laten vervangen. Keurig binnen een dag gedaan door vriendelijke en meedenkende medewerkers. Afwerking was prima.
De volgende dag viel ons oog op een beschadiging (kras) die was ontstaan bij de montage deze is begin 2023 (bij warmer en droger weer) keurig weggewerkt door i-Kozijn.
seblework mulugeta

18 mei 2023

mooie kozijnen en zeer netjes contact
Irfan

19 april 2023

Mooie kozijnen en zeer netjes gemonteerd geheel volgens afspraak. Contact met ikozijn was eenvoudig en snel ook voor de aanpassingen op de offerte.
Rens de jong

24 maart 2023

Mooie kozijnen en zeer netjes gemonteerd geheel volgens afspraak. Contact met ikozijn was eenvoudig en snel ook voor de aanpassingen op de offerte.
Johan Vis

09 maart 2023

Mooie kozijnen de 2 installateurs leveren perfect werk af. Zo mooi afgewerkt en niets eromheen beschadigd. Een pluim voor deze 2 mensen. Voor Ikozijn zelf ook een pluim alles volgens planning verlopen dit wil tegenwoordig ook nog wel eens anders zijn.
Emily Noor van Bergen

07 maart 2023

Super communicatie
Erg vriendelijk geholpen
Mooie offerte
Super vriendelijke levering
Mooie kozijnen
Perfect product tegen goede prijzen
R. de Groot

07 maart 2023

Uitstekende service. Goede afspraken. Nette aflevering. Perfect product.
B.Brouwer

11 februari 2023

Half januari de voordeur vervangen voor een mooie zware kunststof deur snel en netjes gewerkt. Zijn zeer tevreden met het resultaat.