Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Jan van den Akker

14 mei 2020

Zeer fijn bedrijf. Goede en vakkundige monteurs.
Heel blij met het eind resultaat. Mede mogelijk gemaakt door 2 Poolse werknemers. TOP TOP!!!
Jordi Metten

08 mei 2020

I-Kozijn heeft bij ons de oude schuifpui vervangen door een nieuwe vaste pui. Vanaf de aanvraag tot de montage verliep alles zeer soepel. Het offerteproces verliep netjes met scherpe prijzen. Na akkoord is er in overleg met ons een geschikt moment voor de uitvoering gekozen waarbij rekening werd gehouden met onze wensen. De uitvoering verliep ook prima. Zeer nette en vakkundige monteurs hebben het kozijn netjes en vakkundig geplaatst waarbij ze alles ook weer netjes hebben achtergelaten. Al met al zijn wij zeer tevreden en bevelen I-Kozijn dan ook zeker aan als je nieuwe kozijnen wilt.
H de Graaf

01 mei 2020

Heel tevreden over hoe alles is verlopen.
zeer behulpzaam en denken overal in mee.
I-kozijn is een absolute aanrader. bedankt
Marc van den Heuvel

30 april 2020

Prima ervaring met dit bedrijf. Er zijn heel veel aanbieders in de "kunsttof-kozijn" wereld en had slechts een relatief klein kozijn plus montage nodig voor mijn recratie woning. De meeste bedrijven die grote orders leveren zijn dan niet meer zo geinteresserd. Alles prima verlopen bij i-KOZIJN en geleverd volgens opgegeven tijd en ook netjes gemonteerd en keurig schoon opgeleverd. Complimenten!
Thea Pijpers

15 april 2020

Top geregeld door Werner en Steve. Ons raam en geweldige deur snel geregeld en vakkundig geplaatst. Wij zijn er heel blij mee.
Godfried

15 april 2020

Zeer tevreden met ons raam en deurpaneel.
Levering vond plaats volgens afspraak en bestaat uit zeer degelijk materiaal.
Een ├ęchte aanrader!
G. Mauro

12 april 2020

Na de eerste offerte diverse keren veranderingen aangebracht zonder druk en altijd snel. De monteurs waren netjes en voorzichtig. Het is heel mooi geworden. Daarna nog wat kleinigheidjes afgewerkt en goede adviezen gehad op onze vragen per mail. Ook per mail altijd snel antwoord gekregen.
Peter. Van tilburg

09 april 2020

Kozijnen zijn mooi optijd afgeleverd en goed afgeleverd bedankt
John

04 april 2020

Weer wat kozijnen zelf wat i kozijnen geplaatst wederom zeer mooie kwaliteit geleverd gehad thx
fam Meijer

01 april 2020

dankzij i-kozijnen hebben wij weer mooie ramen en krijgen we alleen maar complimenten hoe mooi iedereen het vind. wij zijn dan ook heel tevreden en blij met het resultaat