Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Annette

27 oktober 2021

Nog mooier en netter dan ik had verwacht!! Ik heb het hele pakket laten doen inclusief nieuwe voordeur kozijnen binnen én buiten en afwerking. Keurig gedaan! Mijn buren zijn ook van plan om een offerte aan te vragen bij I-kozijn. Super aardige installateurs die alles keurig achterlaten. Absoluut aan te bevelen... Zeer tevreden!
Peter van Wegen

02 oktober 2021

Heldere vakkundige en duidelijke communicatie over het gehele proces. Vaklui die de kozijn komen installeren. Laten de boel netjes achter en aan einde klus nemen ze je mee met datgene wat ze hebben geleverd en aangebracht. Blij met het resultaat. Scheelt ook weer schilderen op die hoogte ;-)
Ik kan I- kozijn van harte aanbevelen. Voor een volgende klus zou ik ze zeker weer inzetten.
Stef de Betue

27 september 2021

Wat een genot om zo een nieuw kozijn geleverd en gemonteerd te krijgen.
Communicatie en levering = perfect.
Uitvoering = perfect. Een echte aanrader.
Rob Derksen

22 september 2021

Ik ben zeer tevreden met I- kozijn.
De communicatie en levering zeer goed.
De kozijnen zijn ook goed.
Anneke Cult

22 september 2021

Ik ben meer dan tevreden! Goede service goede werklui over de vloer gehad. Netjes gewerkt en afgewerkt. Dus kortom blij ei. :)

erwin beijer

20 september 2021

heldere offerte snel klantgericht geleverd wat er is afgesproken dik tevreden. volgende bestelling komt zeker weer bij I Kozijn.
Jan

08 september 2021

Na zelf inmeten van de kozijnen de maten doorgegeven aan i-Kozijn duidelijke offerte gekregen de communicatie en levering dik tevreden. Bedankt
Roberto

02 juni 2021

Top service wij zijn heel blij met onze kozijnen super strakke afwerking monteurs vriendelijk en hard werkend en ruimen elke dag netjes op na plaatsing van kozijnen. Heb wel is anders meegemaakt.Als je hier kozijnen besteld vraag naar de Poolse team 2 top monteurs. Verder via telefoon e-mail goed en snel te woord gestaan. Al met al top bedrijf.
Jasper

28 mei 2021

Fijne communicatie en advies. De montage is volledig naar wens en de afwerking ziet er verzorgd uit.
Remon stavinga

27 mei 2021

We werden netjes van te voren gebeld voor dat de kozijnen geleverd werden. Er werd gezegd dat ze hier om 12.30uur zouden zijn uiteindelijk werd het ongeveer een kwartier later.

De bezorgers hielpen netjes met het uitladen van de kozijnen en overige spullen.

We hebben de kozijnen door jullie laten opmeten maar de stelkozijnen die we er bij kregen van jullie waren helaas te breed.

Verder zeer tevreden met jullie dienstverlening.