Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen




Anton van hell

13 november 2020

wij zijn zeer tevreden op de manier van werken. aardige mannen en goede vaklui alles netjes gemonteerd en opgeruimd. Wij kunnen I-Kozijn bij iedereen aanbevelen
Ben Herbrink

08 november 2020

Zeer tevreden. Goed advies en top monteurs. Alles netjes afgewerkt en opgeruimd.
Adriaan

05 november 2020

Prima ervaring. Goed en vakkundig personeel. Komen hun afspraak na en leveren goed werk.
Bart Tulp

02 november 2020

Erg tevreden over het resultaat en diegene die alles hebben geplaatst. Naast het goede resultaat is ook het huis schoon achtergelaten.
Daan W

29 oktober 2020

Net bedrijf correcte afhandeling aardige en kundige mannen die de kozijnen komen plaatsen.
Frans de Kok

21 oktober 2020

Wij zijn uitermate tevreden over het hele traject van offreren voorbereiden en uitvoering geven aan het vervangen van twee kozijnen op de eerste verdieping. Dit gebeurde volledig corona-proof. Het verwijderen van de oude kozijnen en het plaatsen van de nieuwe kozijnen was binnen een dag gerealiseerd zonder schade en alles keurig opgeruimd. Ik kan en zal i-Kozijn zeker aanraden.
Maureen Matser

19 oktober 2020

Hele fijn ervaring. Na interesse is er contact met mij opgenomen en kwam er een voorlopige offerte. Na inmeten (afspraak duurde wel een een aantal weken) en deskundig advies de definitieve offerte. Het bestelproces nam een aantal weken in beslag maar ondanks Corona naar mijn idee toch nog snel gegaan circa 5 weken. Het plaatsen verliep ook soepel en bij iedere stap ontvang je een betaallink heel handig. Ondanks een moeilijke plaatsing in de keuken hebben de monteurs ook hier niet opgegeven en uiteindelijk het raam kunnen plaatsen. De inzethorren waren helaas vertraagd maar hiervan ben ik goed op de hoogte gehouden.
Marco

07 oktober 2020

Zeer vlotte communicatie
Goede kwaliteit
Netjes afgeleverd
Jos Klein

07 oktober 2020

In 2019 7 kozijnen laten plaatsen. Alles op tijd geleverd geplaatst en netjes afgewerkt.
Prijs technisch gewoon goed en goede kwaliteit. Volgende keer laat ik door i-Kozijn de rest van de kozijnen plaatsen
c.roozendaal

05 oktober 2020

Zeer goede prijs / kwaliteit kozijnen. Deuren voorzien van zeer goed sluitwerk. pet af voor de chauffeur hij hielp goed mee en begeleide de kozijnen op hun plek. wij zijn er erg blij mee.