Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Michel

10 november 2021

Ik ben zeer tevreden
Gerrie

09 november 2021

Zeer tevreden met de montage van onze kozijnen. Vriendelijke mensen die erg met je meedenken .
Arend

09 november 2021

Evenals de eerdere aankopen is alles weer op tijd geleverd. Ook bij het ophalen werd ik goed geholpen met laden. Graag tot de volgend keer. ????
H Nederpelt

05 november 2021

De uitgevoerde werkzaamheden aan de benedenverdieping zijn zowel in de voorbereiding meting en plaatsing perfect uitgevoerd.
Net zoals 3 jaar geleden van de bovenverdieping waarbij meerdere buren volgde.
Sjaak KD

02 november 2021

We zijn zeer tevreden over I-Kozijn. Bij het inmeten van kozijnen en deur door Raymond zijn we goed geïnformeerd en geadviseerd. Een duidelijke offerte ontvangen aanpassingen en wijzigingen prima uitgevoerd. Een goede communicatie via mail en telefoon met Arash Esther en Wendelien op kantoor. In september zijn de 7 kozijnen en de voordeur geplaatst tot volle tevredenheid. Alles is keurig gemonteerd prima afgewerkt en netjes weer achtergelaten. We bedanken Andre en Christof voor de montage en de mooie afwerking van alles. Wij bevelen I-Kozijn gerust aan bij anderen en we hebben inmiddels een tweede opdracht uitstaan bij I-Kozijn.
Rene Van Rhee

01 november 2021

We zijn zeer tevreden met iKozijn en kunnen ze van harte aanbevelen.

Vanaf het opmeten het goede advies van Esther tot en met de montage is alles volgens afspraak en naar wens verlopen.

Speciale dank aan de 2 topmonteurs Andre en Christopher.

Marcel Janssen

27 oktober 2021

Ik ben zeer tevreden over I-kozijn. De ramen zijn vakkundig gemonteerd het ziet er zeer strak uit. Ook complimenten voor de persoon die langs kwam om de kozijnen in te meten alles sluit perfect aan. En dat alles voor een schappelijke prijs. Ik zou I-kozijn zeker aanbevelen.
Hein de Vegte

27 oktober 2021

Bij ons betrof het vervanging van twee kozijnen waarvan eentje wat lastig bereikbaar is. Voor de installateurs was dat geen probleem. Netjes geïnstalleerd prima afgewerkt en alles weer netjes opgeruimd.
Voor een vervolg zou ik zeker weer kiezen voor i-Kozijn.
C Vader

27 oktober 2021

Alles naar tevredenheid verlopen goede medewerkers nette afwerking.Geen klachten. InBlindz klacht wordt aan gewerkt maar ligt niet aan I kozijn
Mario

27 oktober 2021

Heel blij mee! Na een mis communicatie (binnen het bedrijf) is alles uitstekend opgelost. In 1 dag met een supersnelle ploeg vakmannen alle kozijnen geplaatst. Van diverse buren gehoord dat het er top uitziet en dat zij dat ook wel willen. Wij gaan i-kozijn zeker aanbevelen.