Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen




de cocq van delwijnen

10 december 2018

we hebben vrijdag 7 december 2018 kunststof kozijnen met houtnerf op de bovenverdieping laten zetten door I-kozijnen mooie kozijnen en een goede prijs vergeleken met andere en vriendelijke en goede monteurs ze hebben alles keurig gedaan en opgeruimd en zelfs gestofzuigd
we zijn tot nu toe zeer tevreden het ziet er weer mooi uit
in de toekomst zeer zeker weer naar I-kozijn is een aanrader
Jan Rijswijk

04 december 2018

Hallo In twee dagen hebben Christov en Andre prima en netjes mooi vakwerk geleverd. Niets op aan te merken.
Zoals het er nu uit ziet hebben wij voor jaren weer prima deuren en kozijnen in huis. Tevens is de berichtgeving van I-kozijn prima zoals levertijd bestedingswerk en betaling uitstekend en gaan wij er van uit dat bij eventuele reparatie of andere zaken hier ook direct op wordt gereageerd. al met al zeer tevreden.
John Bond

29 november 2018

Twee jaren geleden hebben wij de kozijnen van onze eerste verdieping laten vervangen door de mooie kunststof kozijnen van I-kozijn. Nu was de begane grond aan de beurt. Natuurlijk kozen wij weer voor I-kozijn en alweer een positieve ervaring. Goed advies mooie producten keurige afwerking fijne medewerkers en alles precies volgens de planning. I-kozijn is een aanrader.
John Bond

29 november 2018

Twee jaren geleden hebben wij de kozijnen van onze eerste verdieping laten vervangen door de mooie kunststof kozijnen van I-kozijn. Nu was de begane grond aan de beurt. Natuurlijk kozen wij weer voor I-kozijn en alweer een positieve ervaring. Goed advies mooie producten keurige afwerking fijne medewerkers en alles precies volgens de planning. I-kozijn is een aanrader.
de Jong

28 november 2018

De buren hadden mooie strakke kozijnen laten plaatsen door I-kozijn. Ik wilde precies zulke kozijnen! Goed werk geleverd door prettige monteurs. Ziet er mooi uit!
Kummeling

21 november 2018

Scherpe prijs goede communicatie over de levering.
Kozijnen netjes afgeleverd compleet gemonteerd en goede uitleg door de chauffeur over montage van de kozijnen.
Mulder

20 november 2018

Een aantal offertes opgevraagd en daar kwam I-kozijn uit. Prima kwaliteit voor een goede prijs.
van Ginkel

20 november 2018

Strak werk geleverd. Nette monteurs. Heel fijn bedrijf om zaken mee te doen. Personeel in de winkel top.
Mulder

19 november 2018

Een zeer fijn bedrijf. Goed in communicatie goed geadviseerd en hele fijne monteurs.
Zeer tevrede
Najat

16 november 2018

I-Kozijn via google gevonden. Goede kwaliteit voordeur en kozijnen besteld. Zeer tevreden over het product de montage en de service. Een aanrader dus!