Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Vermeulen

10 september 2019

Bij ons een lastige oude vouwkozijn vervangen door een dubbele tuindeur. Persoonlijke benadering professionele inmeting monteurs die zeer netjes te werk zijn gegaan. Al met al een top en zeker ontzorgend.
Marjolijn

15 augustus 2019

3 kozijnen een rolluik een een voordeur bij ikozijn besteld. Informatie op kantoor was goed en vriendelijk. Esther heeft mijn vele vragen rustig beantwoord. De man die kwam inmeten dacht goed mee waardoor ik kleine wijziging doorvoerde en nu erg blj mee. Levering was op tijd. Drie mannen hebben 2 dagen keihard gewerkt. Weet helaas hun namen niet meer
Vriendelijk behulpzaam en huis was stofvrij toen ze weggingen. Een klein manco werd vlot en goed verholpen Jacqueline dank daarvoor. Ik ben erg tevreden en ls m'n openslaande deur aan vervanging toe is zoek ik ze zeker weer op. Top!
Diny van der Wulp

07 augustus 2019

rectificatie vorig bericht. De breedte klopt wel hoogte is niet goed gemeten


Diny van der Wulp

07 augustus 2019

Materiaal is prima. Alleen het meten waarvoor ik 99 euro heb betaald klopt niet.
De hoogte en breedte is 3 mm te veel.
Hierdoor kon het raam niet helemaal naar binnen waardoor stucwerk beschadigd is. ook de vensterbank paste niet dus zonder vensterbank geplaatst. Ik zal van I-kozijn geen gebruik meer maken.

Reactie i-Kozijn:

Geachte mevrouw van der Wulp,

Fijn dat u met het kozijn zelf tevreden bent, volgens ons is de maatvoering goed, de "problemen" die u omschrijft betreffende het stucwerk komt doordat u in de oude situatie een smal kozijn had waar het stucwerk tegenaan zat. U wilde nu liever een robuust verdiept model met een grotere inbouwdiepte waardoor er een aanpassing aan het stucwerk binnen nodig is. Dat hoort bij de montage en afwerking die u zelf heeft laten uitvoeren. Uiteindelijk heeft u zo wel een mooier kozijn.

Met vriendelijke groet,
i-Kozijn

Jacqueline den Haan

18 juli 2019

Van begin tot eind was de communicatie en uitvoering erg prettig. We zijn zeer tevreden. De 2 werknemers die 5 dagen geweest zijn waren zeer vriendelijk en vakkundig.
H. van Velzen

16 juli 2019

Kozijnen konden eerder worden geleverd dan aanvankelijk was afgesproken.
De monteurs waren prettige mensen en terzake deskundig. Zij hebben het werk naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Jan Kollen

16 juli 2019

Goed advies en super service. Zelfs bij het brengen van de kozijnen wordt er geholpen met het uitladen. Ik ben zeer tevreden.
D. Enkelaar

08 juli 2019

Kozijnen werden keurig op tijd afgeleverd en voldoen geheel aan de verwachtingen.
R van Gurp

26 juni 2019

Mooie en netto kozijnen voor een goede prijs2 specialisten kwamen uitbreken oude en plaatsen nieuwe kozijnen ze waren binnen 5 uurtjes klaar.
beetje vertekend zijn dan toch de dure montagekosten.
Verder een prima bedrijf met gedegen kennis.
L.Kuiper

23 juni 2019

En goed en vakkundig bedrijf zijn goed geadviseerd door Esther ook bij het inmeten kregen we nog goede tips we hebben onze hele voorgevel laten doen dat werd gedaan door André en Christof en is echt top gedaan.die bedrijf is een echte aanrader.