Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen




J. E. Van Dijk- Hornsveld

29 februari 2020

De beneden verdieping voorzien van mooie kunststof kozijnen. Wat een geweldig bedrijf. In de showroom kregen we zeer goed advies. De prijs is zeer scherp vergeleken met andere kunststof kozijnen leveranciers. Bij ons scheelde dit zo'n
€ 5000. Zelfde materiaal.
Ruim van te voren bericht gekregen wanneer het geplaatst zou worden.
De kozijnen werden zeer vakkundig geplaatst en zo mooi afgewerkt.
I-kozijn bevelen wij ten zeerste aan!
Fam. Hermsen

26 februari 2020

Wij wilden de kozijnen met enkel glas van onze 3 slaapkamers al langere tijd laten vervangen door kunststof kozijnen met dubbel glas.
Na vershillende offertes en Google kwamen we uit bij i-Kozijn.
Op de bonnefooi naar Amersfoort gereden waar we prettig werden geholpen met al onze vragen. Scherpe prijs voor kunstof kozijnen dus direct de afspraak gemaakt voor het inmeten.
Op de dag van de levering van de kozijnen werden we een half uur voor levering netjes gebeld door de chauffeur.
De kozijnen werden snel en professioneel geplaatst en de afwerking is perfect.
De mannen van de montage Martin en Semmie zijn echte harde en nette werkers.
Wij zouden zeker weer naar i-Kozijn gaan.
Top bedrijf !
Evie

24 februari 2020

Ik ben erg blij dat ik gekozen heb voor I kozijn voor het vervangen van mijn kozijnen. Het is een grote vooruitgang voor mij. De geluidsisolatie is echt uitstekend! Ik heb geen enkele last meer van het verkeerslawaai of tocht. Ook de condensvorming ING binnen is bijna nihil. Daarnaast zijn ze solide en netjes van vormgeving.

De monteurs en mensen van transport erg prettig en behulpzaam.

Een beetje moeizaam was de afstemming over de levertijden i.v.m de onderburen waar de steiger neergezet moest worden. Maar dat is goed gekomen gelukkig en ik heb geen klachten van hem gehoord. Ook hij vond het resultaat prima. Ondanks dat vind ik achteraf dat er een trap neergezet had kunnen worden om over zijn tuinafscheiding (boompjes) heen te " stappen". Er zijn geen boompjes beschadigd maar toch.
Jolanda

18 februari 2020

Mijn nieuwe ramen en kozijnen zien er mooi uit. Ik heb degelijke kwaliteit voor een nette prijs. Blij met de goede service ook!
Michel

16 februari 2020

Vanaf de aankoop tot en met het plaatsen van de kozijnen is alles netjes en volgens afspraak verlopen. Ik ben er heel blij mee.
PH

04 februari 2020

Alles netjes volgens afspraak.

Ik ben erg tevreden over i-Kozijn.
Jim

13 januari 2020

Netjes via de mail besteld zelf opgehaald helemaal top .
J Willemsen

13 januari 2020

Alles perfect geregeld en vakkundig geplaatst.
Goed en betrouwbaar bedrijf waar we al eerder goede ervaring mee hadden
Han

13 januari 2020

Vanaf offerte tm montage was alles op en top. In de showroom in Amersfoort wordt je netjes ontvangen en krijg je een goede voorlichting om je definitieve keuze te bepalen. De montage door 2 aardige Poolse mannen die netjes en secuur werken. We zijn zeer tevreden.
Monique

21 december 2019

Super tevreden over de nieuwe kozijnen. Zeer aardig monteurs. Aanrader!