Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
Jacqueline den Haan

18 juli 2019

Van begin tot eind was de communicatie en uitvoering erg prettig. We zijn zeer tevreden. De 2 werknemers die 5 dagen geweest zijn waren zeer vriendelijk en vakkundig.
H. van Velzen

16 juli 2019

Kozijnen konden eerder worden geleverd dan aanvankelijk was afgesproken.
De monteurs waren prettige mensen en terzake deskundig. Zij hebben het werk naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Jan Kollen

16 juli 2019

Goed advies en super service. Zelfs bij het brengen van de kozijnen wordt er geholpen met het uitladen. Ik ben zeer tevreden.
D. Enkelaar

08 juli 2019

Kozijnen werden keurig op tijd afgeleverd en voldoen geheel aan de verwachtingen.
R van Gurp

26 juni 2019

Mooie en netto kozijnen voor een goede prijs2 specialisten kwamen uitbreken oude en plaatsen nieuwe kozijnen ze waren binnen 5 uurtjes klaar.
beetje vertekend zijn dan toch de dure montagekosten.
Verder een prima bedrijf met gedegen kennis.
L.Kuiper

23 juni 2019

En goed en vakkundig bedrijf zijn goed geadviseerd door Esther ook bij het inmeten kregen we nog goede tips we hebben onze hele voorgevel laten doen dat werd gedaan door André en Christof en is echt top gedaan.die bedrijf is een echte aanrader.
A Verhagen

26 mei 2019

Goed bedrijf komt afspraak na super nette monteurs bedankt wij zijn erg blij mee
Van der Ende

16 mei 2019

Kozijnen zijn geleverd en geplaatst door 2 vakkundige heren. Ontzettend mooie kwaliteit kozijnen en voor de plaatsing en afwerking is alle tijd genomen. Vooraf goed advies gehad over wat voor mijn situatie het beste zou zijn. Ben uitgekomen op HR +++ glas met extra kiepstand omdat ik aan een vrij drukke weg woon. Ik hoor bijna geen geluiden van buiten meer! Kortom dit had ik veel eerder moeten doen!
Jan Rijswijk

13 mei 2019

En wederom prima en mooi afgeleverd bij ons thuis de tweede keer alweer dit jaar. Top.
Rex Veen

23 april 2019

Na een kwaliteit- en prijsvergelijkend onderzoek hebben wij besloten om met I-Kozijn in zee te gaan voor het vervangen van onze alu schuifpui door een van kunststof. De eerste contacten met I-Kozijn waren direct al opvallend prettig en informatief. Verder bleek de levertijd ook zeer gunstig. Vorige week is e.e.a. geplaatst. Het verwijderen van de oude pui viel tegen en kostte veel extra tijd zodat men uiteindelijk tot ca. 23:30 uur bezig is geweest om netjes af te kunnen ronden. Onze complimente ook voor het montageteam bestaande uit 3 aardige en bijzonder deskundige vaklieden voor wie niets teveel was om een mooi eind-resultaat te kunnen realiseren. Grote klasse en een prima uithangbord voor I-Kozijn. Wat ons betreft krijgen ze het maximale aantal sterren.