Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
R. Kolkert R. Van Keken

05 februari 2022

Heel netjes en professioneel werk geleverd! Adam en Kristoff waren erg vriendelijk en draaiden nergens hun handen voor om. Zeer goed in hun werk! Op wat kleine dingen na alles goed afgeleverd!
Mark vd Meer

19 januari 2022

Ik heb de kozijnen laten leveren en zelf geplaatst. Het zijn prima kozijnen mooi afgewerkt en eenvoudig te plaatsen
E.J. Horninge

13 januari 2022

Goed en op een prettige manier zijn we geadviseerd. Zowel telefonisch als bij het inmeten. Bij het inmeten is er ook goed gekeken wat de beste oplossing voor ons is.

De montage werd ook vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Kortom wij zijn zeer tevreden
Buter

06 januari 2022

Kozijn laten leveren om zelf te plaatsen. Mooie kozijnen goede kwaliteit!
Robbert Reus

22 december 2021

Erg goed advies gehad in het aankoop proces (Esther). Na afloop wist ik precies wat ik wilde hebben. De monteurs (Andre en Cristof) waren zeer vakbekwaam en erg vriendelijk. Alles wat ze gingen doen werd netjes overlegd en leverden ondertussen topkwaliteit. Echter bedrijven kunnen zich m.i. onderscheiden als er iets niet helemaal perfect gaat maar het z.s.m. oplossen. . Dat laatste had ik. De deuren vielen niet goed in het slot ( de monteurs hadden me er op gewezen) Ik maakte me wat zorgen maar I-Kozijn heeft dat zeer adequaat en snel opgelost. Ik ben meer dan tevreden . Ik heb nu prachtige kozijnen en opslaande deuren.
J Goes

14 december 2021

Super mooie kozijnen geleverd
J. de Vries

08 december 2021

Goede ervaring met i-kozijn. Alle kozijnen hier besteld en steeds goede levering. Kwaliteit voor een goede prijs.
Ben van Schaik

08 december 2021

Mijn ervaring is top goede kwaliteit en correcte levering met goede adviezen door de behulpzame chauffeur.
Kortom een aanrader.
Fam Veldhuis

08 december 2021

Wij zijn zeer tevreden over de goede begeleiding in de aanloop en de aanschaf van de kozijnen. Ook zijn wij uitermate tevreden over de monteurs die zeer schoon hebben gewerkt en vakkundig de kozijnen hebben geplaatst en alles netjes en schoon hebben achter gelaten.
Cirkel

01 december 2021

Mooie kozijnen. Prachtige afwerking binnen en buiten. Erg vriendelijk personen die de kozijnen plaatsen. Zeker aan te raden om kozijnen hier te bestellen