Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen
GM. de Groot

15 juni 2023

Onlangs op alle drie de verdiepingen de kozijnen laten vervangen door kunststof en HR ++glas. Heel goede ervaring met zeer vakkundige en vriendelijke behulpzame mensen. In drie dagen klaar. Keurig afgewerkt en opgeruimd. Het ziet er prachtig uit
Harrie

14 juni 2023

Onlangs aan achterzijde woning houten kozijnen laten vervangen door kunststof. Zowel het inmeten leveren en het plaatsen door fijne en vakkundige mensen. Alles conform afspraak. Mocht voorzijde woning aan de beurt komen dan beslist ook door i-Kozijn
Bianca schoo

14 juni 2023

17 maart 2023 is bij ons de voordeur vervangen voor een kunstof kozijnen voordeur.
De service was prima Esther heeft ons heel goed voorgelicht door de verkoopster. de monteur was erg kundig en heeft nog eerst goed geschouwd . Verder heeft hij alles prima goed afgewerkt en heeft hij snel en kundig gewerkt
Gerja Hardeman

14 juni 2023

Eind mei hebben wij op de 1e verdieping alle kozijnen laten vervangen door I-Kozijn.
Alles ging volgens afspraak.
De Kozijnen zijn prachtig goed en snel gemonteerd..
Wij zijn zeker van plan om voor fase 2 benedenverdieping ook naar I-Kozijn te gaan
Thierry ten Hove

14 juni 2023

Zeer nette prijs voor een perfecte kwaliteit. Bereikbaarheid en communicatie is echt een 10. daar kunnen andere bedrijven wat van leren(die bellen helemaal niet terug). Maar wat bij ons het meest is blijven hangen is het montage team. 2 broers die dit vak met passie uitvoeren en met minder geen genoegen nemen. De afwerking aan de binnen en buitenzijde is van van extreem hoge kwaliteit. Dat heb ik bij buren wel anders gezien.
Els de Bruin

14 juni 2023

Super mooie kozijnen antraciet van buiten wit van binnen. Keurig gemonteerd en vriendelijke mensen. Alles is volgens afspraak gegaan.
Milko

21 mei 2023

In voorgevel woning zowel kozijn beneden als boven in oktober 2022 laten vervangen. Keurig binnen een dag gedaan door vriendelijke en meedenkende medewerkers. Afwerking was prima.
De volgende dag viel ons oog op een beschadiging (kras) die was ontstaan bij de montage deze is begin 2023 (bij warmer en droger weer) keurig weggewerkt door i-Kozijn.
seblework mulugeta

18 mei 2023

mooie kozijnen en zeer netjes contact
Irfan

19 april 2023

Mooie kozijnen en zeer netjes gemonteerd geheel volgens afspraak. Contact met ikozijn was eenvoudig en snel ook voor de aanpassingen op de offerte.
Rens de jong

24 maart 2023

Mooie kozijnen en zeer netjes gemonteerd geheel volgens afspraak. Contact met ikozijn was eenvoudig en snel ook voor de aanpassingen op de offerte.