Vragen?Heeft u vragen? Bel 033 - 285 07 93
Bekend van TV

Ervaringen




Josje

24 november 2020

Eigenlijk altijd tevreden geweest over de levering en de kwaliteit.Ik bestel sinds 2014 kozijnen.
Maar over de laaste 3 bestellingen niet te spreken.Alledrie de leveringen niet compleet.Wordt wel nageleverd maar daar moet je wel zelf achteraan.Bij de laatste bestelling van oktober is een beschadiging op het raam.Dit aangeven maar dan krijg je een email terug met dat poets je er wel af.Na meerdere emails nog steeds geen oplossing voor de beschadiging. Geen vervanging geen tegemoetkoming.
Het is na eer en geweten volgens hun opgelost maar ik blijf zitten met die beschadiging.

Reactie i-Kozijn;
Wij proberen altijd alles z.s.m uit te leveren, backorders van losse elementen, leveren we dan z.s.m. na.
De door u gemelde "beschadigingen" heeft u inmiddels weggepoetst, echter noemt u een gefreesde lasnaad een beschadiging, wij zien dat anders. Als u van mening bent dat het anders is, kunt u met ons contact opnemen voor een afspraak om het bij u op locatie te komen beoordelen.
Fam de Haan

15 november 2020

Al met al goed werk af geleverd van begin tot het einde
En een compliment voor de monteurs bij het plaatsen van de kozijnen
En we hadden toevallig nog mooi weer ook bij de plaatsing
Anton van hell

13 november 2020

wij zijn zeer tevreden op de manier van werken. aardige mannen en goede vaklui alles netjes gemonteerd en opgeruimd. Wij kunnen I-Kozijn bij iedereen aanbevelen
Ben Herbrink

08 november 2020

Zeer tevreden. Goed advies en top monteurs. Alles netjes afgewerkt en opgeruimd.
Adriaan

05 november 2020

Prima ervaring. Goed en vakkundig personeel. Komen hun afspraak na en leveren goed werk.
Bart Tulp

02 november 2020

Erg tevreden over het resultaat en diegene die alles hebben geplaatst. Naast het goede resultaat is ook het huis schoon achtergelaten.
Daan W

29 oktober 2020

Net bedrijf correcte afhandeling aardige en kundige mannen die de kozijnen komen plaatsen.
Frans de Kok

21 oktober 2020

Wij zijn uitermate tevreden over het hele traject van offreren voorbereiden en uitvoering geven aan het vervangen van twee kozijnen op de eerste verdieping. Dit gebeurde volledig corona-proof. Het verwijderen van de oude kozijnen en het plaatsen van de nieuwe kozijnen was binnen een dag gerealiseerd zonder schade en alles keurig opgeruimd. Ik kan en zal i-Kozijn zeker aanraden.
Maureen Matser

19 oktober 2020

Hele fijn ervaring. Na interesse is er contact met mij opgenomen en kwam er een voorlopige offerte. Na inmeten (afspraak duurde wel een een aantal weken) en deskundig advies de definitieve offerte. Het bestelproces nam een aantal weken in beslag maar ondanks Corona naar mijn idee toch nog snel gegaan circa 5 weken. Het plaatsen verliep ook soepel en bij iedere stap ontvang je een betaallink heel handig. Ondanks een moeilijke plaatsing in de keuken hebben de monteurs ook hier niet opgegeven en uiteindelijk het raam kunnen plaatsen. De inzethorren waren helaas vertraagd maar hiervan ben ik goed op de hoogte gehouden.
Marco

07 oktober 2020

Zeer vlotte communicatie
Goede kwaliteit
Netjes afgeleverd